3 ay önce Spor

Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer, bu yıl 663'üncüsü düzenlenecek Tarihi Kırkpınar Yağlı Güreşleri'nde yarışacak Gölcük Belediyesporlu pehlivanları Edirne'ye uğurladı

3 ay önce Gündem

Türkiye Gazeteciler Sendikası’nın (TGS) Diyarbakır Temsilciliği tarafından hazırlanan ‘Basın Hak İhlalleri Raporu’nda haziran ayında 2 bin 176 hak ihlalinin yaşandığı tespitine yer verildi.

3 ay önce Bülten

Tepebaşı Belediyesi tarafından ilçenin farklı noktalarında düzenlenen egzersiz programları, Eskişehirlileri açık havada sporla buluşturuyor.

3 ay önce Bülten

Yunusemre Belediyespor'un badmintoncuları, Çorum'da yapılan 9-11 Yaş Badminton Türkiye Şampiyonası'ndan kupa ve madalyalarla döndü.

3 ay önce Bülten

Şehitkamil Belediye Başkanı Umut Yılmaz, Kayseri'de yaşanan olaylara ilişkin sağduyu çağrısı yaparak, “Sizlere gaz vermek isteyecekler. Sizleri sokağa dökmek isteyecekler. Bu oyunlara alet olmayacağız. Bizim bunlara ihtiyacımız yok. Türk milletine yakışan şekilde bu günleri geçireceğiz” dedi. 

3 ay önce Gündem

CHP Genel Başkan Yardımcısı Burhanettin Bulut, TÜİK’in açıkladığı enflasyon oranlarını tepki gösterdi. Bulut, "TÜİK açıkladığı bu enflasyon oranlarıyla memurları, memur emeklilerini, milyonlarca insanı enflasyon altında ezdirecek" dedi.

3 ay önce Gündem

Irak’ın kuzeyindeki Hakurk bölgesinde belirlenen 6 PKK’lı terörist etkisiz hâle getirildi

3 ay önce Gündem

Keşan İlçe Emniyet Müdürlüğü, sokak düğünlerinde ses kirliliğini önlemek için müzisyenlerle bir toplantı gerçekleştirdi

3 ay önce Bülten

Bodrum Belediye Başkanı Tamer Mandalinci, saha ziyaretleri kapsamında Türkbükü ve Gölköy mahallelerinde incelemelerde bulundu. Başkan Mandalinci, esnaf ve vatandaşlarla bir araya gelerek, taleplerini, önerilerini ve şikayetlerini dinledi.

3 ay önce Gündem

Ankara İtfaiyesi'nde çalışan Cebrail Sarsılmaz, 6 Şubat depremlerinin ardından arama kurtarma çalışmaları için gittiği Kahramanmaraş’ta, Müjde Apartmanı’nın enkazından çıkardığı Sinem Kaynak ile hayatını birleştirdi