3 ay önce Spor

A Milli Takımımız, EURO 2024'te Avusturya'yı 2-1 yenerek çeyrek finale yükseldi. Arda Güler'in markaj altındaki karesi sosyal medyada gündem oldu.

3 ay önce Gündem

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, erken seçim tartışmalarına ilişkin; "Erken seçimle ilgili Sayın Cumhurbaşkanı'nın yaptığı teknik değerlendirme doğrudur. Çünkü erken seçim diye bir şey söz konusu değil. Seçimlerin yenilenmesi ya kendi kararıyla olur o durumda bir daha aday olamıyor ya da mecliste 360 milletvekilinin kararıyla olur. O durumda geçen sefer YSK'nın verdiği kararla bu dönemi ikinci dönem kabul edildiği için son bir kez aday olabiliyor. Bu yüzden Meclis'in bir karar alması 360 milletvekili ile karar alması durumunda seçimler yenilenebilir. Bu ne zaman olsun derseniz, bizce yarın karar alalım iki ay sonra hemen seçim olsun. Ama kendisinin yaptığı teknik değerlendirme ne kadar isabetliyse yaptığı siyasi değerlendirme de o kadar isabetsizdir" dedi.

3 ay önce Ekonomi

Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) tarafından haziran ayı enflasyon verilerinin açıklanmasıyla birlikte temmuz ayı kira artış oranı belli oldu.

3 ay önce Yaşam

Sivas Belediyespor bünyesinde her yıl geleneksel olarak düzenlenen yaz spor okulu bu sene de kapılarını açtı

3 ay önce Spor

Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer, bu yıl 663'üncüsü düzenlenecek Tarihi Kırkpınar Yağlı Güreşleri'nde yarışacak Gölcük Belediyesporlu pehlivanları Edirne'ye uğurladı

3 ay önce Gündem

Türkiye Gazeteciler Sendikası’nın (TGS) Diyarbakır Temsilciliği tarafından hazırlanan ‘Basın Hak İhlalleri Raporu’nda haziran ayında 2 bin 176 hak ihlalinin yaşandığı tespitine yer verildi.

3 ay önce Bülten

Tepebaşı Belediyesi tarafından ilçenin farklı noktalarında düzenlenen egzersiz programları, Eskişehirlileri açık havada sporla buluşturuyor.

3 ay önce Bülten

Yunusemre Belediyespor'un badmintoncuları, Çorum'da yapılan 9-11 Yaş Badminton Türkiye Şampiyonası'ndan kupa ve madalyalarla döndü.

3 ay önce Bülten

Şehitkamil Belediye Başkanı Umut Yılmaz, Kayseri'de yaşanan olaylara ilişkin sağduyu çağrısı yaparak, “Sizlere gaz vermek isteyecekler. Sizleri sokağa dökmek isteyecekler. Bu oyunlara alet olmayacağız. Bizim bunlara ihtiyacımız yok. Türk milletine yakışan şekilde bu günleri geçireceğiz” dedi. 

3 ay önce Gündem

CHP Genel Başkan Yardımcısı Burhanettin Bulut, TÜİK’in açıkladığı enflasyon oranlarını tepki gösterdi. Bulut, "TÜİK açıkladığı bu enflasyon oranlarıyla memurları, memur emeklilerini, milyonlarca insanı enflasyon altında ezdirecek" dedi.