3 ay önce Eğitim

Konya Büyükşehir Belediyesi Genç KOMEK Yaz Okulu heyecanı 7-14 yaş arası 20 bin 652 öğrencinin katılımıyla başladı

3 ay önce Dış

ABD’nin İsrail’e desteğini protesto etmek için istifa eden hükümet çalışanları ilk kez ortak açıklama yaptı. Yetkililer, Gazze’deki ölümlerde ABD’nin suç ortağı olduğunu belirterek, “Filistin halkının kendi kaderini tayin etmesini destekleyin” çağrısı yaptı. Açıklamada, ABD’nin Gazze politikasının ABD ulusal güvenliğine de tehdit oluşturduğu vurgulandı.

3 ay önce Yurt

Manisa ili Soma ilçesi Darkale Mahallesi'nde ormanlık alanda yangın çıktı. Yangına Orman Bölge Müdürlüğü ekipleri 4 uçak, 3 helikopter, 13 arazöz, 5 su ikmal aracı ve 1 dozer ile müdahale ediyor. 

3 ay önce Gündem

Sinan Ateş davasında savunma yapan Ülkü Ocakları eski Genel Merkez Yöneticisi Tolgahan Demirbaş'ın avukatı, "Müvekkilim olayın herhangi bir yerinde ne azmettirici ne de yardım edendir. Olayın en başından itibaren dosyada gizlilik olmasına rağmen müvekkilimin sosyal medyadan yargılanması yapılmıştır. Bugün sadece maktul Sinan Ateş’in faillerinin yargılanması değil 18 aydır masumiyet karinesinin ihlal edildiği müvekkilimin de hakkının arandığı yerdeyiz." ifadelerini kullandı.

3 ay önce Spor

TOFAŞ, yeni sezon kadro yapılanma çalışmaları kapsamında uzun forvet pozisyonu için Berk Demir ile anlaşma sağladı

3 ay önce Bülten

Çukurova Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Cafer Esendemir ve yönetim kurulu üyeleri, Seyhan Belediye Başkanı Oya Tekin’e 'hayırlı olsun' ziyaretinde bulunarak, yeni dönemde kendisine başarılar diledi. Tekin, "Basın bizim için çok büyük bir değer taşımakta. Görüşlerinizi önemsiyor ve dikkate alıyoruz" dedi.

3 ay önce Gündem

Sinan Ateş cinayeti davasını izleyen DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, Sincan Cezaevi önünde yaptığı açıklamada, “Umarım ki Sinan Ateş vakası ve bu cinayet milliyetçi hareketin de bir özeleştiri yapması için vesile olur. Bizim rahmetli Türkeş’e saygımız vardır. MHP olarak kurumsal yapıdan öte şahıslar üzerinden eğilmeyi faydalı buluyorum. Sayın Bahçeli üzerinde büyük sorumluluk var. Sayın Bahçeli’nin üzerindeki sorumluluğunu yerine getirmesi milliyetçi hareketin itibarı açısından da anlamlı olacaktır” dedi.

3 ay önce Yurt

Karadeniz Ereğli Belediye Başkanı Halil Posbıyık, belediye meclis toplantısında, 980 lisanslı sporcuyu yetiştiren Belediyespor Kulübü'ne sahip çıkılmaması durumunda kulübün, Ağustos ayında kapatılacağını duyurdu.

3 ay önce Gündem

UEFA, Merih Demiral hakkında Avusturya maçındaki ''bozkurt'' işaretli gol sevinci nedeniyle soruşturma başlattı.

3 ay önce Gündem

İYİ Parti Genel Başkanı Müsavat Dervişoğlu, Kayseri'de bir Suriyelinin küçük bir çocuğa istismar etmesi sonrası başlayan ve diğer illere yayılan olaylara ilişkin, "Zoraki misafirliğin sonuna gelinmiştir. Kaçakları kim doldurduysa, kim kaçakları kalıcı hale getirmek için teşvik edici işler yaptıysa bu yangının sorumlusu odur" diye konuştu.