3 ay önce Bülten

Adana Büyükşehir Belediyesi 31. Uluslararası Adana Altın Koza Film Festivali’nin yarışmalı bölümleri için başvurular başladı. Son başvuru tarihi ise 16 Ağustos 2024 olarak belirlendi. 

3 ay önce Gündem

Edirne İl Jandarma Komutanlığı, uyuşturucu kaçakçılığıyla mücadele kapsamında Enez ilçesinde operasyon düzenledi Operasyonda 1 8 gram kenevir tohumu ve 2 8 gram uyuşturucu madde ele geçirildi

3 ay önce Bülten

Turgutlu Belediyesi, A Milli Futbol Takımı’nın Avusturalya ile karşılaştığı Avrupa Futbol Şampiyonası (EURO 2024) maçı için 15 Temmuz Demokrasi Şehitleri Alanı’nda dev ekran kurdu. Başkan Çetin Akın, heyecan dolu karşılaşmayı meydanı dolduran vatandaşlarla izledi.

3 ay önce Yaşam

Ankara İtfaiyesi çalışanı Cebrail Sarsılmaz ve 6 Şubat Depremi’nde Kahramanmaraş’taki Müjde Apartmanı’nın enkazından kurtardığı Sinem Kaynak dünya evine girdi

3 ay önce Bülten

Silivri Belediye Başkanı Bora Balcıoğlu, Silivri Sahili’nde kurulan dev ekranda 2024 Avrupa Futbol Şampiyonası’nda Türkiye’yi temsil eden A Milli Futbol Takımı'nın Avusturya ile oynadığı son 16 maçını izledi.   

3 ay önce Dış

Hindistan’daki bir dini törende yaşanan izdihamda ölü sayısı 121’e ulaştı.

3 ay önce Gündem

Sinan Ateş davasında sanıkların avukatları dinleniyor. Duruşmada savunma yapan azmettirici Doğukan Çep'in avukatı Emine Tosun,  "Koskoca akademisyen diyebilirsiniz Sinan Ateş hakkında, ancak bilirkişi raporunda yer alan mesajını okumak istiyorum Sinan Ateş’in. ‘Daha yeni bir kişinin kafasını gözünü kırdırdım yetmez mi?’ şeklinde mesajı var. Biz bu belgeye baktığımızda Sinan Ateş’in hukuksuz işler yaptığını görüyoruz. Haliyle bu işleri akademisyen çevresinden isteyerek yaptıramaz, firari olan suça karışan isimlere yaptırabilirsiniz ancak" iddiasında bulundu.

3 ay önce Gündem

Türkiye İstatistik Kurumu’nun (TÜİK) üretici enflasyonu verilerini açıklamasının ardından akaryakıt ve alkole gelecek Özel Tüketim Vergisi (ÖTV) zammı belli oldu. Alkollü içki ve akaryakıtta ÖTV zammı yüzde 19,49 oldu.

3 ay önce Bülten

Adana Büyükşehir Belediyesi, kentin tarihi zenginliğini ortaya çıkaracak arkeolojik kazı çalışmalarına desteğini sürdürüyor. Bu kapsamda, Çukurova Üniversitesi ile bir protokol imzalandı.

3 ay önce Yurt

Osmaniye’nin Kadirli ilçesinde belediye tarafından vatandaşların hizmetine sunulan Kent Lokantasından yemek yiyen emekliler, lokantanın hizmetinden memnun olduklarını dile getirdiler.  Emekli Salih Karayazı "Emekliyim, buraya gelmek mecburiyetindeyim. Buraya gelirim burada rahat bir şekilde yemeğimi yiyorum. Burası açılmadan önce evde yapıyordum mecbur’’ ifadelerini kullandı.