3 ay önce Gündem

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz da, Haziran ayı TÜFE verilerini değerlendirdi Yılmaz, "Enflasyonda düşüş dönemi başladı" dedi

3 ay önce Gündem

Cumhuriyet ve Adalet Partisi Genel Başkanı Ahmet Sevim, Avusturya’yı 2-1 yenerek Euro2024’te çeyrek finale yükselen Milli Takımı kutladı

3 ay önce Bülten

Muratpaşa Belediyesi’nin “Bağımsız Atık Toplayıcıları” projesi kapsamında kentin 20 noktasına akıllı konteynerler yerleştirildi. İlk ayda 217 ilçe sakini, toplam 350 kilogram atığı akıllı konteynerlere bıraktı. 

3 ay önce Gündem

Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, TÜİK'in açıkladığı enflasyon oranlarını, "Dezenflasyon süreci başladı. Mevsimsel düzeltilmiş üç aylık hareketli ortalamanın yıllıklandırılmış değerinin ima ettiği enflasyon eğilimi yıl sonu hedefimizle uyumludur" şeklinde değerlendirdi.

3 ay önce Bülten

Lüleburgaz İtfaiyesi, bu yılın ilk 6 ayında 207 yangına müdahale etti. Lüleburgaz Belediyesi İtfaiye Müdür Vekili Haluk Tez,  “Ot ve anız yangınları bizim başka yangınlara müdahalemizi de oldukça etkiliyor. Özellikle bu kurak mevsimde çok dikkatli olmalarını öneriyoruz” dedi.

3 ay önce Gündem

Temmuz ayı enflasyon rakamının açıklanmasıyla birlikte 2024 yılının ikinci 6 ayında alacağı memur ve memur emeklisinin maaş artış oranı da netleşti Buna göre, SSK ve Bağ-Kur emeklilerinin maaş artışı yüzde 24,73, memur ve memur emeklilerinin maaş artışı ise yüzde 19,31 oranında gerçekleşti

3 ay önce Bülten

Ankara Kent Konseyi (AKK) Başkanı Halil İbrahim Yılmaz ile beraberindeki heyet, Çamlıdere Belediye Başkanı Adem Ceylan, Kızılcahamam Belediye Başkanı Süleyman Acar ve Kahramankazan Belediye Başkanı Selim Çırpanoğlu’nu makamlarında ziyaret etti. Ziyarette, konseyin çalışmaları hakkında bilgi verilirken, ilçelerle iş birliği yapılabileceği vurgulandı.

3 ay önce Bülten

Silivri Belediyesi’nin düzenlediği “Yazlık Sinema Nostalji Günleri”, Aras Bulut İynemli’nin başrolde oynadığı “Atatürk” filmi ile yarın saat 20.30’da başlayacak.

3 ay önce Gündem

Antalya’da Muratpaşa Belediyesi’nin ‘Bağımsız Atık Toplayıcıları’ projesi kapsamında kentin 20 noktasına akıllı konteynerler yerleştirildi Konteynerlere bir ayda 350 kilogram atık atıldı

3 ay önce Bülten

Çankaya Belediyesi, 2024 Avrupa Futbol Şampiyonası son 16 tur heyecanını, Ahlatlıbel Atatürk Parkı'nda vatandaşlarla buluşturdu. Belediye Başkanı Hüseyin Can Güner'in de vatandaşlarla birlikte izlediği maçta, A Milli Takım, Avusturya'yı 2-1 mağlup ederek çeyrek finalde Hollanda ile eşleşti.