3 ay önce Bülten

Kış ve bahar yağışlarının beklenen miktarın altında kalması ve hava sıcaklıklarının yüksek seyretmeni nedeniyle barajlardaki su seviyesi dikkat çekici şekilde düştü. İzmir Büyükşehir Belediyesi İZSU Genel Müdürlüğü, yapılan planlama doğrultusunda kısa vadede susuzluk tehdidi bulunmadığı ancak suyun yine de tasarruflu kullanılması gerektiği uyarısı yaptı.

3 ay önce Yaşam

Kayseri Kocasinan Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü, Kayseri’de ilk ve tek olan asfalt freze aracı ile freze (ömrünü tamamlamış asfalt sökümü) çalışmalarını aralıksız sürdürüyor Mehmet UZEL (KAYSERİ İGFA)Asfalt freze aracının Kayseri’de ilk defa gecen yıl Kocasinan sokaklarında hizmet vermeye başladığını hatırlatan Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, Kocasinan Belediyesi’nin her alanda yaptığı çalışmalarla örnek olduğunu söyledi Yaz mevsimi itibariyle asfalt, yol ve kaldırım çalışmalarını hızlandırdıklarına değinen Başkan Çolakbayrakdar, çevre dostu özelliğinin yanı sıra ömrünü tamamlamış asfaltın geri dönüşümüne büyük katkı sağlayan asfalt freze aracının Kayseri’de ilk defa Kocasinan sokaklarında hizmet verdiğini ifade etti “Hemşehrilerimize hak ettikleri yaşamı sunabilmenin gayreti ve heyecanı içindeyiz” diyen Başkan Çolakbayrakdar, sözlerini şu şekilde sürdürdü: “Kocasinan’da daha geniş ve güvenli bir ulaşım ağı sistemi için gerekenleri yapıyoruz Program dahilinde tüm mahallelerimizde değişim, dönüşüm çalışmaları hızla sürecek Amacımız, Kocasinan sakinlerine yakışır bir ilçe hazırlayarak, vatandaşlarımızın daha mutlu ve daha huzurlu bir şekilde her türlü konforu hizmetlerine sunmaktır”

3 ay önce Magazin

Melek Mosso, etkileyici repertuarına taze bir soluk kazandıran yeni şarkısı "Balerin" ile müzik dünyasına damgasını vurmaya hazırlanıyor

3 ay önce Bülten

Ceyhanlı vatandaşlar, milli maç heyecanına ,Ceyhan Belediyesi tarafından Atatürk Kent Meydanı'na kurulan dev ekranla ortak oldu. Ceyhanlılar, rakibini 2-1'lik skorla yenerek adını çeyrek finale yazdıran millileri, hep birlikte destekledi. 

3 ay önce Ekonomi

TÜİK, haziran ayına yönelik Tüketici Fiyat Endeksi (TÜFE) verilerini açıkladı. TÜİK verilerine göre enflasyon haziran ayında yıllık bazda yüzde 71,60 artış kaydetti. Bu döneme ilişkin piyasaların genel beklentisi ise enflasyonun yüzde 72,60 seviyesinde gerçekleşmesi yönündeydi.

3 ay önce Gündem

Türkiye İstatistik Kurumu’nun (TÜİK) açıkladığı 6 aylık enflasyon verilerine göre; memur maaş ve emekli aylıklarına yüzde 19,31 zam yapılacak. SSK ve BAĞ-KUR emeklisi aylıkları ise yüzde 24,73 zamlanacak.

3 ay önce Ekonomi

TÜİK'in açıkladığı Haziran ayına ilişkin Tüketici Fiyat Endeksi (TÜFE) verilerin açıklanması ardından ilk değerlendirme Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek'ten geldi Şimşek, "Dezenflasyon süreci başladı" dedi

3 ay önce Bülten

Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü 35 milyon TL yatırım bedeliyle Turgutlu ilçesinde altyapı ve üstyapı dönüşümünü tamamladı. 

3 ay önce Ekonomi

Gözlerin çevrildiği TÜİK'te, Tüketici Fiyat Endeksi'nde Haziran ayına ilişkin veriler belli oldu Enflasyon yıllık yüzde 71,60, aylık ise yüzde yüzde 1,64 oranında arttı Bağımsız Araştırma Grubu ENAG ise, enflasyonu yıllık yüzde 113,08 olarak hesapladı

3 ay önce Gündem

Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) verilerine göre, tüketici fiyatları haziran ayında bir önceki aya göre yüzde 1,64 arttı. Yıllık enflasyon yüzde 71,60 oldu. Buna göre; 6 aylık enflasyon yüzde 24,73'e ulaştı. Memur, memur emeklileri ve işçi emeklilerine ikinci altı ay için yapılacak zam oranı da belli oldu.