3 ay önce Bülten

Mersin Büyükşehir Belediyesi, emekliler ve yaş almışlar için sosyal olanaklardan, evde sağlık hizmetine kadar bir dizi hizmeti hız kesmeden sürdürüyor.

3 ay önce Gündem

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, İç Anadolu’nun kuzeybatısı, Doğu Karadeniz’in iç kesimleri, Doğu Anadolu’nun kuzeydoğusu, Trakya ile 10 ilde sağanak ve gök gürültülü sağanak yağış beklendiğini bildirdi.

3 ay önce Sağlık

Eğer kalp hastalığı riski taşıyorsanız aşırı sıcaklarda dışarı çıkma konusunda her zamankinden daha fazla dikkatli ve özenli olmalısınız Bu yüzden de bir takım önlemler almalısınız Çünkü sıcak havalar kalp sağlığımızı bir hayli etkiliyor Peki yaz aylarında kalp sağlığınızı korumak için neler yapabilirsiniz? İşte size 9 ipucu! Liv Hospital Kardiyoloji Uzmanı Dr Öğr Üyesi Hasan Burak İşleyen anlattı

3 ay önce Bülten

2024 Avrupa Futbol Şampiyonası'nda (EURO 2024) çeyrek finale yükselen A Milli Takım'ın başarısı Lüleburgaz Kongre Meydanı’nda coşkuyla kutlandı.  

3 ay önce Gündem

Hazine ve Maliye Bakanlığı'nın taşra teşkilatı defterdarlıklar ile Gelir İdaresi Başkanlığı'nın taşra teşkilatı vergi dairesi başkanlıkları tek çatı altında toplandı Bugünkü Resmi Gazete'de yayımlanan söz konusu Cumhurbaşkanlığı Kararnamesi, 1 Eylül 2024 tarihi itibariyle yürürlüğe girecek

3 ay önce Gündem

Bağımsız Enflasyon Araştırma Grubu’nun (ENAG) verilerine göre, tüketici fiyatları haziranda bir önceki aya göre yüzde 4,27 arttı. Yıllık enflasyon yüzde 113,08 oldu. 

3 ay önce Bülten

Silivri Belediye Başkanı Bora Balcıoğlu, Hacı Bektaşi Veli Anadolu Kültür Vakfı Silivri Şubesi tarafından düzenlenen 2 Temmuz Madımak Katliamı anma programına katıldı. 

3 ay önce Gündem

Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek'in, "Türkiye’de asgari ücret düşük değil" şeklindeki açıklamasına vatandaşlar tepki gösterdi. İstanbul Eminönü'nde ANKA'ya konuşan bir vatandaş, "Bir ayda 10 gün karnımız doyuyorsa 20 gün açız. Benim evim kira, doğal gazı, elektriği, suyu. İşte diğer masraflar yani üste başa ne bileyim kira borçlarımız kıyamet kadar oldu, bankaya borçlarımız kıyamet kadar oldu. Battım, bittim ben... Ben daha Mehmet Şimşek'e hiç bir şey diyemem. Tayyip Erdoğan'a hiçbir şey diyemem. Artık durumumuz bu yani. İnşallah cenazeme bir imam gönderirler" dedi. Bir başka vatandaş da "Onların tuzu kuru. Biz sürünüyoruz vallahi. 10 bin lira maaşla ne olur Türkiye'de? Böyle sadaka gibi veriyorlar, gezip geçiyoruz işte" dedi.

3 ay önce Bülten

Yunanistan'ın eski Başbakanı Yorgo Papandreu, Kuşadası Belediye Başkanı Ömer Günel'i ziyaret etti. Başkan Ömer Günel, "İki kardeş ülke arasındaki dostluğun ileriye taşınması için görevde oldum sürece elimden geleni yapacağım" dedi.

3 ay önce Gündem

Manisa’da şehir içi toplu ulaşım ile ticari taksi ücretlerine UKOME Genel Kurulu’nda alınan karar doğrultusunda zam yapıldı. Manisa’da tam bilet 20 TL, öğrenci ise 13,25 TL oldu.