3 ay önce Gündem

Avrupa Futbol Şampiyonası’nda son 16 turunun son maçları bu akşam oynanıyor. Günün ilk maçında Hollanda, Romanya'yı 3-0 mağlup ederek ismini çeyrek finale yazdırdı. 

3 ay önce Gündem

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kabine Toplantısı'nın ardından, geçtiğimiz günlerde Kayseri'de başlayan ve başka illere de sıçrayan mülteci karşıtı eylemlerle ilgili; "Irkçı vandallığa ve provokasyonlara boyun eğmediğimizi altını çizerek söylemek istiyorum. Bayrağımıza uzanan mülevves elleri kırmasını bildiğimiz gibi ülkemize sığınan mazlumlara uzanan elleri de kırmasını biliriz. Kimse kendini polisin, hakimin devletin yerine koyamaz" dedi. 

3 ay önce Gündem

CHP Diyarbakır Milletvekili Sezgin Tanrıkulu, "Bir yurttaş olarak şundan utanırım bir katliamda, sanıklar nasıl 30 yıl boyunca yakalanmazlar ve zaman aşımından dosya kaldırılır. Bu aynı zamanda bu devletin acizliğini de ortaya koyar. Alevi yurttaşlar bu cumhuriyette eşit yurttaş değiller, tarihimizden başlayarak anadolu topraklarını alevi nüfustan arındırma projesi var" dedi. 

3 ay önce Gündem

Sivas’ta Madımak Oteli’nin yakılması sonucu yaşamını yitirenler, İzmir’de anıldı. Alevi Bektaşi Federasyonu öncülüğünde toplanan vatandaşlar, Madımak olaylarının 31'inci yılında adalet taleplerini yineledi.

3 ay önce Magazin

Ünlü modacı Ülkü Üst Sarpkan, Selhan Özdemir'in hazırlayıp sunduğu  Haber Caddesi TV'deki "Duygu Selî" programında özel hayatına dair çarpıcı itiraflarda bulundu Sarpkan, kocasının kendisini aldattığını ancak bunu "adabıyla" yaptığını, dolayısıyla çocuklarının başka kardeşleri olmadığını belirtti Büyük aşkını anılarıyla yaşattığını söyleyen Sarpkan, ünlü bir şarkıcı olmadığı için mutlu olduğunu dile getirdi

3 ay önce Gündem

Türk Hava Yolları'ndan futbolseverlere büyük müjde. THY bu akşam oynanacak Türkiye-Avusturya maçını geniş gövdeli uçaklarında canlı yayınlayacak.

3 ay önce Gündem

Milli İstihbarat Teşkilatı (MİT), terör örgütü PKK/KCK üyelerine yönelik operasyonlarına devam ediyor.

3 ay önce Gündem

Önceki gün yaşanan taciz olayıyla tansiyonun yükseldiği Kayseri'de bir parkta çıkan tartışma kısa sürede bıçaklı kavgaya dönüşürken, Suriyeli bir şahıs ayağından bıçakla yaralandı. Polis, şüpheliyi yakalamak için çalışma başlattı.

3 ay önce Gündem

İşte Koca ve Memişoğlu'nun devir teslim törenindeki açıklamaları...

3 ay önce Dünya

Gürcistan ordusuna ait Su-25 tipi savaş uçağının eğitim uçuşu sırasında düşmesi sonucu pilot yaşamını yitirdi.