3 ay önce Gündem

Yeniden Refah Partisi (YRP) Genel Başkan Yardımcısı Suat Kılıç, Kayseri’de bir çocuğun cinsel saldırıya uğramasının ardından Suriyelileri hedef alan saldırılarla ilgili halkı sağduyulu olmaya davet etti. Suriye’de Türk bayrağına yönelik yapılan saldırıları eleştiren Kılıç "Bayrağımıza yönelik vuku bulan saldırıları da kesin bir nefretle reddediyoruz. Türkiye ve Suriye'nin acilen normalleşmesi, barış iklimine dönmesi ve Türkiye'deki Suriye vatandaşlarına onurlu geri dönüş kapılarının ardına kadar açılması elzemdir" diye konuştu.

3 ay önce Gündem

Eski Ülkü Ocakları Genel Başkanı Sinan Ateş'in öldürülmesine ilişkin davanın duruşması ikinci gününde devam ediyor.

3 ay önce Dış

Atina Ulusal Gözlemevi (NOA), uzun yıllar sonra ilk defa Atina’nın en sıcak haziran ayını yaşadığını bildirdi. Uzmanlar, 10 yılda sıcaklıklarda hızlı bir artışın söz konusu olduğu bilgisini paylaştı.

3 ay önce Gündem

·Selçuklu Belediyesi tarafından Konya Spor Lisesi’ne kazandırılacak olan ve Konyasporlu futbolcu merhum Ahmet Çalık’ın isminin yaşatılacağı kapalı spor salonunun yapımı devam ediyor

3 ay önce Gündem

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi, Gençlik ve Spor Bakanlığı’na tahsisi meclis kararıyla iptal edilen ve bakım çalışmaları kapsamında ilaçlama yapılarak 8 Temmuz’a kadar mühürlenen Elazığ'ın Hazar Gölü kıyısındaki Gezin Gençlik Kampı’nda Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından mührün sökülerek etkinlik düzenlendiğini bildirdi. Belediyeden yapılan açıklamada, “Kullanılan ilaçlar ve sayılarında artış olduğu görülen zehirli ve zararlı hayvanların tamamıyla temizlenmediği tesiste, çocuklara yönelik düzenlenen etkinliğin yaşam riski taşıdığını hatırlatma gereği duyuyoruz” denildi.

3 ay önce Siyaset

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından Sağlık Bakanlığına atanan Kemal Memişoğlu ile Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığına atanan Murat Kurum, TBMM Genel Kurulunda yemin etti

3 ay önce Spor

Keşanlı iki teknik adam Edirne TÜFAD Kongresi’nde başarılarından dolayı ödüllendirildi Erdoğan DEMİR / EDİRNE (İGFA) - Anafartalarspor Antrnörü Hayrettin Yıldız ve Fatih Anlar Evreşespor’da üst üste kazandığı şampiyonluklardan dolayı ödüllendirildi Yıldız’a antrenörlük hayatının 30 yılını aşması nedeniyle TÜFAD Başkanı Erdoğan Öztürk tarafından yaşam boyu Onur ödülü ve Fatih Anlar’a da Evreşespor’da üst üste kazandığı şampiyonluklar nedeniyle Edirne’nin futbol efsanesi Arda Denizeri tarafından ödülleri takdim edildi Yıldız ve Anlar’ı kutluyor, antrenörlük hayatında nice başarılar diliyoruz

3 ay önce Gündem

Sinan Ateş davasında sanıklar, savunma yapmaya devam ediyor. Tutuklu sanık dönemin Cinayet Büro Amiri Mustafa Ensar Aykal, “Meclis çatısı altında bile buna mahal veren vekiller olmuştur. 9 ay boyunca sabrettim, huzurunuzda konuşmayı bekledim. Başkaları gibi 40 kapının ipini çekmedim.” diye konuştu. Mahkeme Başkanı Ayşe Ateş'in avukatı Ali Yücel'i duruşma salonundan çıkartılmasına yönelik talimatı yerine getirmeyen kolluk kuvvetleri hakkında suç duyurusunda bulunulmasına karar vererek duruşmayı yarın saat 09.00'a erteledi. 

3 ay önce Gündem

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı'na atanan Murat Kurum ile Sağlık Bakanlığı'na atanan Kemal Memişoğlu, TBMM Genel Kurulu'nda yemin etti. Murat Kurum'un Bakanlığa atanmasının ardından milletvekilliği sona erdi. Kurum'un milletvekilliğinin düşmesiyle AK Parti'nin TBMM'deki milletvekili sayısı 264'e, Meclis'teki toplam sandalye sayısı ise 593'e düştü.

3 ay önce Gündem

İzmit Belediyesi Temmuz ayı meclis toplantısında belediye yetkilileri Gülümse Kafe hizmetinin 100