3 ay önce Yurt

Artvin'in Şavşat ilçesine yapılması planlanan rüzgar enerji santrali projesi için şirketin halkı bilgilendirme toplantısı köylüler tarafından protesto edildi. Yavuz Köy Kültür ve Dayanışma Derneği Başkan Yardımcısı Fatih Kaya, "Bu proje kapsamında dikilecek rüzgargüllerinin, yaylamızda bulunan ve hayati öneme sahip içme su kaynaklarımızı tehdit etmesi bizler için kabul edilemez bir durumdur" dedi.

3 ay önce Yaşam

Keşan Belediye Avrupa Futbol Şampiyonası’nda Türk Milli Takımının Avusturya ile yapacağı çeyrek final maçını dev ekrandan verecek

3 ay önce Ekonomi

Türkiye Elektrik Dağıtım A Ş (TEDAŞ) Basın ve Halkla İlişkiler Müşaviri Atilla Kaya ve TEDAŞ Elazığ 11 Bölge Müdürü Kamuran Işık liderliğindeki heyet, Fırat Elektrik Dağıtım A Ş (Fırat EDAŞ) Müdürü Müjdat Çelik'i ziyaret etti Ziyaret sırasında, paydaş memnuniyeti ve iş birliği üzerine fikir alışverişi yapıldı

3 ay önce Bülten

Merkezefendi Belediyesi’nin spor okullarında, kaleci eğitimleri başladı. Başkan Şeniz Doğan, “Çocuklarımızın yaz aylarında verimli bir şekilde zaman geçirmesi için çalışıyoruz” dedi.

3 ay önce Ekonomi

İTO verilerine göre, İstanbul'da fiyatı en çok artan ürün yüzde 56,64 ile limon olurken, taze fasulye de yüzde 20,84'e gerileyerek fiyatı en çok azalan ürün oldu.

3 ay önce Gündem

Sinan Ateş davasında sanıkların savunması devam ediyor. Tutuklu sanıklardan Alper Atay, "Ben bir festivale gittim başıma gelmeyen kalmadı" derken, sanık Erdem Karadeniz ise ''Adalet istiyoruz. Benim kaldığım evde 'Doğukan Çep var' diye basılıyor. Ama bulunmuyor. Ama ben burdayım" diye konuştu. Tutuklu sanık Erdem Karadeniz savunmasını bitirdikten sonra verilen ara sonrası dışarı çıkarılırken müştekilerin olduğu yöne dönerek, "Sizin de başınız sağ olsun" ifadelerini kullandı. Bunun üzerine Sinan Ateş'in ablası, "Umarım siz de bir gün evlat acısı yaşarsınız" dedi. 

3 ay önce Spor

Nevşehir Belediyesi sporcuları, Bolu’da düzenlenen Minikler ve 15 Yaş Altı Ferdi Türkiye Halter Şampiyonası’nda 3 gümüş ve 1 bronz madalya kazandı

3 ay önce Gündem

Mehmet Şimşek'in 8 bin 197 dolara karşılık gelen gelirine yılbaşında yüzde 20 zam yapılacak. Şimşek’in aylık eline geçen para 694 dolar artacak.

3 ay önce Ekonomi

Nilüfer Belediyesi, Nilkoop iş birliği ile 71 dönümde ektiği buğdayları hasat etmeye başladı Yerel tohumdan ekilen ve ilaçsız yetiştirilen buğdayların Karacaoba Mahallesi’ndeki hasadına katılan Nilüfer Belediye Başkanı Şadi Özdemir, “Hem çevremizi koruyoruz hem de bölgede ilaç kullanmadan da üretim yapılacağını çiftçimize göstermiş oluyoruz” dedi

3 ay önce Dünya

Filistin Milli Eğitim Bakanlığı, Gazze'de 8 bin 572, işgal altındaki Batı Şeria'da da 100 Filistinli öğrencinin öldürüldüğünü duyurdu.