3 ay önce Gündem

Bazı kentlerde ve Suriye’nin kuzeyinde yaşanan olayların ardında İYİ Parti Ankara Milletvekili Kürşad Zorlu, Suriyeli sığınmacılara yönelik geçici koruma kanununda değişiklik teklifini TBMM gündemine taşıyacağını bildirdi.  

3 ay önce Gündem

İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu, “İstanbul’un Gelecek Vizyonunda Sanayimizin Yeri” toplantısında; “Bizim İstanbul’un artık mega projeler, imar rantları, rezerv alanların imara açılması değil; tam aksine İstanbul’daki karbon ayak izi, su ayak izi, İstanbul’un sürdürülebilir, dirençli, yaşanabilir bir şehir olması meselelerini çözüme kavuşturmakla yükümlü insanlar olduğumuzun farkındayız ve böyle davranmamız gerekir” dedi.

3 ay önce Gündem

Sakarya Büyükşehir Belediyesi şehrin estetiğine katkı sunan dekoratif peyzaj, bakım ve onarım çalışmalarını vatandaşların yoğun olarak kullandığı sosyal donatı alanları, kavşaklar, yürüyüş alanları, işlek caddeler ve sahilleri güzelleştiriyor

3 ay önce Gündem

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, ‘İstanbul’a ihanet’ olarak nitelediği ‘Kanal İstanbul’ gibi kentin başına bela olabilecek projeleri engelleyemedikleri taktirde, tarihte ‘kötü anılacak’ yöneticiler olarak anılacakları uyarısında bulundu

3 ay önce Gündem

Demokrat Sendikalar Konfederasyonu Genel Başkanı Gürkan Avcı, “1 Ocak-30 Haziran arası enflasyon düşük görünsün diye tüm okkalı zamları 1 Temmuz'a bıraktılar. Fakir, yoksul vatandaş düşmanı bunlar. Eskiden Robin Hood vardı, zenginden alıp fakire verirdi. İktidar tam tersini yapıyor. Bunlar çakma Robin Hood. Emekçi ve emekli düşmanı iktidar fakirden, memurdan, işçiden, emekliden alıp beşli çeteye veriyor” açıklamasını yaptı.

3 ay önce Dış

Filistinliler, Gazze'nin ikinci büyük şehri Han Yunus'un doğusundaki bölgeleri tahliye ediyor. Bölgeden aktarılan bilgilere göre, gece boyunca ve sabah saatlerinde Han Yunus çevresinde İsrail çok sayıda saldırı gerçekleştirdi. Filistin Kızılayı, saldırılarda sekiz kişinin öldüğünü ve 30’dan fazla kişinin yaralandığını bildirdi.

3 ay önce Gündem

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, Uludağ Üniversitesi kampüsündeki yangın sonrası ormanların tekrar ağaçlandırılması için harekete geçti

3 ay önce Gündem

Keşan’da bugün sabah saatlerinde meydana gelen trafik kazasında, 3 kişi hayatını kaybetti, 1 kişi de yaralandı

3 ay önce Spor
3 ay önce Gündem

''Sağlık sorunları nedeniyle görevden affını isteyen ve talebi kabul edilen'' Mehmet Özhaseki'den boşalan Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı görevine Murat Kurum getirildi. Devir- teslim töreninde konuşan Kurum, "Sadece kendiliğinden dahi yıkılan binalar var. Başta İstanbul olmak üzere 81 ilimizde deprem dönüşümü noktasında yapılması gereken her türlü gayreti, hiçbir siyaset gözetmeksizin valilerimizle, belediye başkanlarımızla, milletvekillerimizle hep birlikte elimizi, gövdemizi taşın altına koyarak deprem dönüşümünü gerçekleştirmek istiyoruz" dedi.