3 ay önce Gündem

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Madımak Katliamı’nın 31'inci yılında Sivas’ta, “Bu bir kan davası değil. Kan davaları bile bir gün biter ama bu bir can davasıdır. Canlarımıza karşı işlenmiş insanlık suçudur. Türkiye’deki tüm canları tehdit eden bir insanlık suçudur, nefret suçudur. Türkiye’nin barışının içine döşenmiş mayındır, dinamittir. Bu dinamitleri, bu mayınları sadece gözü yaşlı analar, eşler, çocuklar ya da davayı takip eden avukatlar temizleyemez. Bunu bütün siyasiler, bütün riskleri görerek, cesaretle bu mayınları ellerimizle temizleyeceğiz" dedi.

3 ay önce Bülten

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatroları bünyesinde faaliyet gösteren Türkiye'nin tek kurumsal Kukla Yapım Atölyesi, ücretsiz düzenlediği '1. Dönem Yaz Kursu' ile çocuklara hayallerini canlandırma imkânı sunuyor.

3 ay önce Gündem

Bursa’nın Yenişehir ilçesinde zaman zaman kamuya açık sosyal tesislere zarar verilmesi tepkilere neden oluyor

3 ay önce Gündem

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Kayseri’de meydana gelen olayların ardından ülke genelinde bazı şehirlerde dün gece Suriyelilere yönelik gerçekleştirilen provokatif eylemler  sonrası 474 kişinin gözaltına alındığını, bunlardan 285’inin göçmen kaçakçılığı, uyuşturucu, cinsel taciz gibi suçlardan adli kaydının tespit edildiğini bildirdi.

3 ay önce Gündem

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı'nda devir teslim töreni yapıldı Eski Bakan Özhaseki, 5 yıl önce kendisinden devraldığı görevini Bakan Kurum'a teslim etti

3 ay önce Gündem

Tüm Emeklilerin Sendikası Keşan Temsilcisi Ahmet Erkan, iktidarın emeklilere sefalet oranında zam yapacağını belirterek yazılı bir açıklama yayınlayarak yarın Keşan’da bir etkinlik yapacaklarını belirtti

3 ay önce Gündem

Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler, TSK komuta kademesi ve birlik komutanlarıyla yaptığı telekonferans toplantısında; "Suriyeli sığınmacılar konusunda son dönemde oluşturulmaya çalışılan olumsuz algı ve artan gerilimler dikkatle izlenmektedir. Türkiye'ye karşı faaliyet gösteren bazı unsurların kamu düzenini bozma girişimleri devletimizin tüm birimleriyle gösterdiği özverili çaba sayesinde başarısız kılınacaktır” dedi.

3 ay önce Bülten

Menteşe Belediye Başkanı Gonca Köksal, Yerkesik Mahallesi sakinleriyle bir araya geldi. Halk buluşmasına pazar yeri ve esnafı ziyaret ederek başlayan Başkan Köksal, daha sonra çarşı meydanında düzenlenen toplantıda vatandaşlarla buluştu. 

3 ay önce Şirket haberleri

Ülker Bisküvi, yurtdışına 550 milyon ABD doları değerinde tahvil ihraç etti. Ülker Bisküvi CEO’su Mete Buyurgan, “Üretim gücümüzle 2024’ün geri kalan aylarında da güçlü performansımızı devam ettirerek ülkemize, ekonomiye, çalışanlarımıza, tüketicilerimize ve tüm paydaşlarımıza katkı sağlamayı sürdüreceğiz” dedi.

3 ay önce Dış

Ukrayna Güvenlik Servisi, parlamento binasını ele geçirmeyi hedefleyen bir darbe girişiminin önlendiğini açıkladı. Kiev yönetimi, Rusya’yı suçladı.