3 ay önce Gündem

CHP Elazığ Milletvekili Gürsel Erol, Eti Krom Fabrikası’nda haklarını alamadıkları gerekçesiyle greve başlayan 300 maden işçisine destek verdi. Erol, "Canları pahasına verdiği ekmek mücadelesi asla göz ardı edilmemelidir. İşçilerimizin taleplerine yanıt verilmelidir" dedi.

3 ay önce Dış

Macaristan Başbakanı Viktor Orban, bugün 28 ay önce başlayan Rusya - Ukrayna savaşından bu yana Ukrayna’ya ilk ziyaretinde bulundu.

3 ay önce Siyaset

CHP Nilüfer İlçe Başkanı Özgür Şahin, 500 yeni üyenin rozet taktığı törende yaptığı açılış konuşmasında, "Yeni üyelerin partimizin gücüne güç katacağını vurgulayarak, 'Nilüfer'imiz için hep birlikte daha büyük başarılar, yeni rekorlar elde edeceğimize inancımız tamdır Bu güzel ailenin bir parçası olduğunuz için çok mutluyum" dedi

3 ay önce Bülten

Seyhan Belediyesi Yaz Spor Okulları açılış töreni, Emre Gönlüşen Spor Kompleksi’nde yoğun katılım ile gerçekleşti. 10 tesiste, 14 farklı branşta binlerce çocuğa ücretsiz spor eğitimi verdiklerini belirten Başkan Oya Tekin, geleceğin yıldızlarını yetiştirmeye kararlı olduklarını söyledi.

3 ay önce Gündem

Sivas Katliamı'nda hayatını kaybedenler için düzenlenen anmaya katılan CHP Genel Başkanı Özgür Özel, "Burada bulunan kimse bugünü için değil, yarınlarda bir daha böyle insanlık suçları işlenmesin diye mücadele ediyorlar. Davanın 31 yıllık sürecini bütün kilometre taşlarıyla ifade etmek belki bir yarım saatimizi alır ama şunu unutmayalım ki bu davanın zaman aşımına uğratıldığını unutmayalım. Oysa bu insanlığa karşı işlenmiş bir suçtur ve bu yüzden zaman aşımı olmaz. Biz hala daha insanlık için umudumuzu ve ümidimizi koruyoruz. İstinaf aşamasında, temyiz aşamasında bu davanın kararlarının bunun bir insanlık suçu, insanlığa karşı işlenmiş bir suç olduğu vurgusuyla istinaftan bir bozma kararı bekliyoruz" dedi.

3 ay önce Spor

Sakarya Büyükşehir Belediyesi’nin sporcusu Taha Erkam Usta, Gençler Avrupa Şampiyonası’nda gümüş ve bronz madalya kazanan ilk sporcu unvanını alarak Slovakya’da tarih yazdı

3 ay önce Yaşam

27-30 Haziran 2024 tarihlerinde Kapıdağ Yarımadası Turanköy’de yapılan 3 NGK Erdek Motofeste katılan Keşan Motosiklet Kulübü üyeleri döndü

3 ay önce Gündem

Erzincan'ın İliç İlçesinde Meydana Gelen Maden Kazasını Araştırma Komisyonu'nun TMMOB yetkililerini dinleyeceği bugünkü toplantısı haftaya ertelendi.

3 ay önce Bülten

Marmaris Belediyesi, Kabotaj Bayramı’nın 98'inci yılında bir dizi etkinlik düzenledi. Geleneksel Yağlı Direk Yarışması, bu yıl da organizasyonun en dikkat çeken yarışması oldu.

3 ay önce Yurt

Atatürkçü Düşünce Derneği (ADD) Eskişehir Şubesi, Madımak Katliamı’nın 31’inci yıl dönümü nedeniyle Vilayet Meydanı’nda açıklama yaptı. Şube Başkanı Cihan Taşar, “Sivas katliamı sadece Alevilere yönelik bir saldırı değil, laik cumhuriyete yönelik bir saldırıdır ve bu saldırıyı gerçekleştirenler Cumhuriyet düşmanlarıdır” dedi.