3 ay önce Yaşam

Meteoroloji Genel Müdürlüğü 2 Temmuz hava durumu tahminlerini paylaştı.

3 ay önce Spor

A Milli Futbol Takımı Teknik Direktörü Vincenzo Montella ve milli futbolcu Mert Müldür, Avrupa Futbol Şampiyonası Son 16 Turu'ndaki Avusturya maçı öncesi önemli açıklamalarda bulundu. Montella aynı zamanda Arda Güler hakkında da önemli açıklamalarda bulundu.

3 ay önce Gündem

Sincan Cezaevi Kampüsü’nde görülen Sinan Ateş cinayeti davasının duruşması, sanıkların savunmalarıyla devam ediyor. Davayı partisi adına takip eden CHP Genel Başkan Yardımcısı Murat Bakan, ''Sanki sanıklar arasında bir iletişim varmış gibi. Bu iletişimde kurgulanmış bir şeyi anlatıyorlar izlenimi edindim. Dün de böyleydi, bugün de böyle. İlk verdikleri ifadenin dışında bir ifade veriyorlar. Bu tip olaylarda sıcağı sıcağına savcılıkta verilen ifade çok önemlidir. Bu gerçeğin ve asıl azmettiricilerin ortaya çıkması için bu davayı takip etmeye devam edeceğiz. Bu davadan kamuoyunun, politikacıların ilgisi azalırsa o zaman burada karardan endişe edilir'' dedi.

3 ay önce Gündem

Tokat’ın renkli simaları ve siyasetçileri İsli Demlik'te buluştu

3 ay önce Bülten

Osmangazi Belediyesi, 2025-2029 hizmet döneminde ilçeye kazandırılacak hizmetleri ve planlamaları içeren Stratejik Plan çalışmaları öncesinde birim müdürleri ve personele yönelik “Stratejik Plan Hazırlığı ve Süreç Yönetimi” eğitimi düzenledi.

3 ay önce Dış

BM Güvenlik Konseyi dönem başkanlığını devralan Rusya Daimi Temsilcisi Vassily Nebenzia, Ukrayna savaşıyla ilgili, “2022’de İstanbul’da çözüme çok yaklaşmıştık. Ancak Ukrayna’nın Batılı destekçileri müdahale etti” dedi.

3 ay önce Bülten

Yunusemre Belediyesi, evde destek hizmeti kapsamında ilçede yaşayan hasta, yaşlı, engelli ve yatağa bağlı vatandaşlara berber hizmet vermeye devam ediyor.

3 ay önce Gündem

Edirne’de son bir haftada gerçekleştirilen operasyonlarda 115 aranan şahıs yakalandı Erdoğan DEMİR / EDİRNE (KEŞAN) - Edirne İl Jandarma Komutanlığı, emniyet ve asayişin sağlanması ve aranan şahısların yakalanarak adalete teslim edilmesi amacıyla kararlılıkla çalışmaya devam ediyor Son bir hafta içerisinde yapılan yoğun çalışmalar neticesinde; UYAP (Ulusal Yargı Ağı Projesi) üzerinden haklarında arama kararı bulunan (115) şahıs yakalanmış ve adli makamlara sevk edilmiştir

3 ay önce Ekonomi

Toprak Mahsulleri Ofisi, Haziran ayının ilk haftasında 2024 mahsulü hububat alım fiyatlarını ton başına makarnalık buğdayda 10 bin lira, ekmeklik buğdayda 9 bin 250 lira ve arpada 7 bin 250 lira olarak açıkladı TUSAF Başkanı Haluk Tezcan, yeni alım fiyatları ve ek desteklerin tarım sektörüne olumlu etki oluşturacağını öne sürdü

3 ay önce Bülten

Antalya Büyükşehir Belediyesi’nin 2022 yılında çalışmalarına başladığı Kumluca Yaş Sebze Meyve Kurutma Tesisi ve Paketleme Tesisi faaliyete geçti. Tesisler, örtü altı üretimin yoğun olduğu Kumluca ve çevre ilçelerde elde kalan ürünleri israf olmaktan kurtarıp, ekonomiye kazandıracak.