3 ay önce Dış

Yunanistan Başbakanı Kiryakos Miçotakis, mevsim normallerinin üzerinde sıcaklık ve kuvvetli rüzgar kaynaklı orman yangınlarının temmuzda artabileceğini söyledi.

3 ay önce Gündem

SSK ve Bağkur emeklileri ile memur ve memur emeklileri, TÜİK’in yarın açıklayacağı haziran ayı enflasyon oranını bekliyor. Kök ücreti 10 bin liranın altında kalan yaklaşık 3,7 milyon emekli için ise yarın açıklanacak enflasyon oranı, maaşlarında ya hiç ya da çok az yansıyacağı için bir anlam ifade etmeyecek.

3 ay önce Gündem

Sinan Ateş davasında sanıklar dinlenmeye devam ediliyor. Eski MİT personeli tutuklu sanık Çağlar Zorlu, savcılık ve emniyette verdiği ifadeyi reddederek, “Polislerin yazdıkları, oluşturdukları şablon işte efendim. Savcı Durmuş Ali Kaya, ‘Burada MİT’çi var. Bunu ekleyelim, belki Hakan Fidan’a gideriz.’ diyerek oluşturduğu bir dosya bu. Diyorlar ya hani ‘kalemi kırılmış’ diye. Benim kalemim kırılmış asıl. Ben o cezaevine ağzımla kuş tutsam da girecekmişim efendim. Tahliyemi istiyorum” iddiasında bulundu.

3 ay önce Gündem

Nevşehir Belediye Başkanı Rasim Arı, A Milli Futbol Takımımızın, 2024 Avrupa Şampiyonası (EURO 2024) son 16 turu maçında Avusturya ile oynayacağı müsabakayı Nevşehir Belediyesi tarafından kurulacak dev ekrandan izleyecek 3 çocuk ve gence tablet, bir kişiye ise bisiklet hediye edeceğini açıkladı

3 ay önce Bülten

Çukurova Belediye Başkanı Emrah Kozay, Sivas Katliamı'nın 31'inci yılında yaşamını yitirenler için düzenlenen anma töreninde, “Madımak’ın yangını hiç sönmedi ve asla sönmeyecek. Unutmadık, unutmayacağız, unutturmayacağız” dedi.

3 ay önce Gündem

CHP Genel Başkan Yardımcısı Gülşah Deniz Atalar, Aydın ve Muğla arasında deniz yoluyla ulaşımı sağlayacak olan "Didim -Turgutreis- Bodrum Deniz Otobüsü Seferi" projesiyle ilgili, “Vatandaşlarımızın hayat şartları çok zor bir şekilde devam ediyor. Turizme erişmek ya da tatil yapabilmek gibi bir şansları dahi yok. O yüzden burada yerleşik yaşayan vatandaşların en azından şehir içindeki ve şehir dışındaki seyahatini kolaylaştırmak açısından iyi olacaktır. Turizm sektörünün de biraz kendine gelmesi için bir aşama olacaktır” dedi.

3 ay önce Gündem

Otomotiv endüstrisi, küresel iklim değişikliği ile mücadelede sürdürülebilir çözümler arayışında Paylaşma ve yeniden kullanma iş modelini temel alan CHEP, teknoloji ve inovasyonla desteklenen ekipmanlari ile müşterilerinin çevresel etkilerini en aza indiriyor

3 ay önce Bülten

İSKİ, her yoğun yağışta taşkınlar meydana gelen Ihlamurderesi’nde ıslah çalışmasına başladı. Etaplar halinde sürecek Yağmursuyu Hattı ve Atıksu Hattı İmalatı Geçici Trafik Sirkülasyon Projesi nedeniyle Hakkı Yeten Caddesi, 150 gün boyunca iki taraflı olarak trafiğe kapalı olacak.

3 ay önce Gündem

Fahrettin Koca'nın yerine Sağlık Bakanlığı'nın koltuğuna oturan Kemal Memişoğlu, sağlık çalışanlarına gönderdiği bir genelgeyle gündemde. Söz konusu genelgede sağlık çalışanlarının ‘edep, adap ve inanca uygun’ giyinmesi isteniyor.

3 ay önce Gündem

Yangına hassas hava şartları devam ederken Keşan Orman Müdürü Ertunç Can Polat vatandaşları orman yangınlarına karşı duyarlı olmaya davet etti