3 ay önce Bülten

Aydın Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı tarafından Kuşadası Belediyesi’ne bağlı Arya A.Ş. personeline yangın söndürme eğitimi verildi.

3 ay önce Ekonomi

Ticaret Bakanlığı, Türkiye'nin dünya ihracatındaki payının artmaya devam edeceğini kaydetti

3 ay önce Spor

İtalya’da bu yıl 59 ’su düzenlenen Capri Napoli Ultra Maraton Yüzme Yarışı’nın bu yılki şampiyonu Türkiye adına yarışan Emre Erdoğan oldu

3 ay önce Bülten

Osmangazi Belediyesporlu judocu Zeynep Öztürk’ün de yer aldığı Judo Ümit Milli Takımı, Bulgaristan’da düzenlenen Ümit Takımlar Avrupa Judo Şampiyonası’nı ikinci tamamladı.

3 ay önce Gündem

Sivas Katliamı'nın 31'inci yılında yaşamını yitirenler için Madımak Oteli'ne anma yürüyüşü düzenlendi.

3 ay önce Gündem

Cumhurbaşkanı kararıyla atanan yeni Sağlık Bakanı Kemal Memişoğlu ve Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum'dan ilk açıklama geldi.

3 ay önce Gündem

Kabine, yeni bakanlarla birlikte bugün toplanıyor. Gündemde 9. yargı paketi, memur ve emekli zammı, iç ve dış siyasetteki gelişmeler var.

3 ay önce Gündem

Milli Savunma Bakanlığı (MSB), Irak'ın kuzeyindeki Pençe ve Pençe-Kilit Operasyonu bölgelerinde tespit edilen 10 PKK'lı terörist ile Suriye'nin kuzeyi ve Zeytin Dalı bölgelerindeki 3 PKK/YPG'li teröristin etkisiz hale getirildiğini bildirdi.

3 ay önce Dünya

Meksika'da uyuşturucu çeteleri arasında çıkan çatışmada 19 kişi yaşamını yitirdi.

3 ay önce Bülten

Çekmeköy Belediyesi Cumhuriyet Halk Partisi Grubu’nun Temmuz ayı meclis üyesi ödeneklerini, Filistin ve LÖSEV’e bağışlanması kararına, AK Parti ve MHP gruplarından da destek geldi. Meclis oturumunda konuşan Belediye Başkanı Orhan Çerkez, “Çekmeköylü tüm komşularımın vicdanlarının sesi olan meclis üyesi arkadaşlarımın bu anlamlı duruşu hepimiz için gurur vesilesidir” dedi.