3 ay önce Bülten

Gezi olayları sırasında Eskişehir’de uğradığı saldırı sonucu 19 yaşında hayatını kaybeden Ali İsmail Korkmaz’ın ismi, Güzelbahçe Belediyesi Meclisi tarafından Güzelbahçe Kahramandere Mahallesi’nde bir parka verildi.

3 ay önce Gündem

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün (MGM) verilerine göre; bugün Artvin, Erzurum, Kars, Ardahan, Ordu, Giresun çevreleriyle Trabzon ve Rize'nin iç kesimlerinde yerel olmak üzere kuvvetli yağış bekleniyor.

3 ay önce Gündem

Bursa'nın Gülbahçe mahallesinde, uzun süredir devam eden kanalizasyon kokusu, vatandaşların tepkisine neden oluyor Mahalle sakinleri konuyla ilgili yetkililerden çözüm bekliyor

3 ay önce Bülten

Menderes Belediyesi’nin gerçekleştirdiği halk dansları ve spor kurslarına yoğun ilgi görüyor. Kurslara kayıtlar devam ediyor. Menderes Belediyesi’nin çocuklara yönelik gerçekleştirdiği kurslar yoğun ilgi gördü. Geçtiğimiz günlerde başlayan ve 5 branşın yer aldığı spor kursları ile halk dansları kurslarına kayıtlarda yüzlerce talep alındı. Kayıtlar yıl boyunca yapılabilecek.

3 ay önce Bülten

Narlıdere Belediyesi, çocuklara yönelik cinsel suçları önlemek ve bunlarla mücadele etmek amacıyla Avrupa Konseyi tarafından hazırlanan Lanzarote Sözleşmesi’ne imza atıyor. Narlıdere Belediye Meclisinin oy birliğiyle önemli bir karar aldığını belirten Başkan Erman Uzun, “Çocuklara yönelik şiddetin ve cinsel suçların ortadan kaldırılması için toplumun tüm kesimlerinin etkin rol aldığı, çok paydaşlı bir yaklaşıma ihtiyacımız var. Biz de Narlıdere Belediyesi olarak üzerimize düşen sorumluluğu yerine getirecek, çocuklarla yönelik suçlarla mücadelemizi daha da güçlendireceğiz” diye konuştu.

3 ay önce Yaşam

Talas Belediyesinin çocukları sporla buluşturmak ve yetenekli gençleri keşfetmek amacıyla kurduğu Sporcu Fabrikası’na kayıtlar başladı

3 ay önce Bülten

Türk fuarcılığının başkenti İzmir, bu yılın ilk yarısında düzenlenen fuarlarda önemli bir başarıya imza attı. İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin ev sahipliğinde ve İZFAŞ’ın organizasyonunda ya da farklı fuarcılık şirketleri tarafından gerçekleştirilen fuarlar, yüzlerce katılımcı firmayı, binlerce sektör profesyonelini ve iş insanını bir araya getirdi. Fuarların da katkısıyla İzmir’in ilk 5 aylık ihracatı, geçen yılın aynı dönemine göre Türkiye ortalamasının üzerinde bir artışla 10 milyar 315 milyon dolar olarak gerçekleşti.

3 ay önce Gündem

Sinan Ateş cinayeti davasında sanıklar dinlenmeye devam ediliyor. Duruşmada savunma yapan MHP İstanbul İl Yöneticisi Ufuk Köktürk, “Tahliye olacağımı düşünmüyorum çünkü görülmemiş mahkemenin verilmiş cezası ile polisler soru soruyor. Çünkü onların işine geliyor, MHP’yi işin içine katmak istiyorlar. MHP İstanbul İl Başkanlığı önünde fotoğraf çekilmişim. Polis bana bu fotoğrafı soruyor ‘Bu işi MHP mi yaptırdı?’ diye. Ne alakası var?” dedi.

3 ay önce Bülten

Aydın Büyükşehir Belediyesi ve Muğla Büyükşehir Belediyesi tarafından Didim-Turgutreis-Bodrum arasında deniz otobüsü seferleri başlatıldı. Kuşadası Belediye Başkanı Ömer Günel de CHP Genel Başkanı Özgür Özel ile ilk sefere katıldı. 

3 ay önce Bülten

Antalya'da 1 Temmuz Denizcilik ve Kabotaj Bayramı'nın 98'inci yılı, coşkuyla kutlandı. Bayramda geleneksel yüzme, çıpa çıkarma yarışları ile flyboard gösterileri düzenlendi. Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, protokol üyelerini Büyükşehir Belediyesi Elektronik Gemi Denetim Merkezi’nde ağırlayarak, merkezin faaliyetleri hakkında bilgi verdi.