3 ay önce Yurt

Düzce’nin Akçakoca ilçesinde 1 Temmuz Denizcilik ve Kabotaj Bayramı, düzenlenen törenlerle kutlandı.

3 ay önce Bülten

Kabotaj Bayramı kutlamaları kapsamında İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin ev sahipliğinde, Beykoz Belediyesi’nin desteğiyle Şişecam Fabrikası İskelesi’nde yağlı direk etkinliği düzenlenecek. 

3 ay önce Bülten

Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, içme suyu sıkıntısı yaşayan Kula ilçesine bağlı Battalmustafa Mahallesi'nde yeni bir sondaj kuyusu açtı. 

3 ay önce Gündem

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr Memduh Büyükkılıç, Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında Ankara’da düzenlenen ve 3 gün sürecek AK Parti Yerel Yönetimler İstişare ve Değerlendirme Toplantısı’na katılıyor

3 ay önce Gündem

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, düzensiz göçle mücadele kapsamında düzenlenen KALKAN-25 operasyonlarında, gerçekleştirilen 100 operasyonda yakalanan 149 göçmen kaçakçısı organizatöründen 42'sinin tutuklandığını açıkladı

3 ay önce Bülten

Gölbaşı Belediyesi, Atatürk Sahil Parkı’nda zemin iyileştirme ve ıslah çalışması yaparken, parktaki eski kamelyaları da öz kaynaklarıyla ürettiği yeni kamelyalarla değiştiriyor. 

3 ay önce Dış

ABD Yüksek Mahkemesi, başkanların resmi işlemlerde “mutlak dokunulmazlığı” olduğuna, ancak özel işlemlerden yargılanabileceğine karar verdi. “Seçim sonuçlarını etkilemekten” yargılanan Donald Trump kararı, “büyük bir zafer” olarak karşıladı.

3 ay önce Bülten

Mersin Büyükşehir Belediyesi, Halk Kart uygulaması ile dar gelirli yurttaşlara destek olmaya devam ediyor. Temel ihtiyaç ve gıda malzemelerinin alınabildiği uygulama ile ihtiyaç sahibi yurttaşlar rahat bir nefes alırken, mahalle esnafının da kazanç sağlamasına katkı sunuluyor. 

3 ay önce Yaşam

MASKİ Genel Müdürlüğü, küresel iklim koşulları ve kuraklık sebebiyle mevcut sondaj kuyularında meydana gelen verim düşüklüğüne bağlı içme suyu sıkıntısı yaşayan Kula ilçesine bağlı Battalmustafa mahallesinde yeni bir sondaj kuyusu açtı

3 ay önce Gündem

Sakarya Hendek’teki havai fişek fabrikasındaki patlamanın üzerinden 4 yıl geçti. Patlamada hayatını kaybeden Halis Yılmaz’ın kardeşi Mervenur Yılmaz, ANKA Haber Ajansı'na konuştu. Yılmaz, “Ben Hendek işçi katliamının dördüncü yılında o fabrika önünde, o suç mahallinde yalnız olmak istemiyorum. Biz, bugün bu cinayetlerin, bu adalet arayışlarının peşine düşüp ailelere destek olmazsak maalesef ki yarın bir yenileri eklenecek. Yarın sevdiklerimize, kendimize adalet aramamak için bugün bu adalet arayışına ses olmamız gerektiğini düşünüyorum” dedi.