3 ay önce Yaşam

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son tahminlere göre: Ülkemizin kuzey ve doğu kesimlerinin parçalı, yer yer çok bulutlu, Doğu Karadeniz, Doğu Anadolu’nun kuzey ve doğusu ile Ordu çevrelerinin yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı, diğer yerlerin az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor

3 ay önce Ankahaber gündem

ANKA Haber Ajansı 2 Temmuz Salı gündemi

3 ay önce Ekonomi

Döviz kurlarındaki yükseliş sürüyor. Peki Dolar ve Euro ne kadar oldu? Türk Lirasında düşüş sürüyor mu? İşte bu soruların yanıtı...

3 ay önce Gündem

Resmi Gazete’de Cumhurbaşkanlığı Kabinesiyle ilgili değişikliğin yanı sıra Kaymakamlar kararnamesi de yayımlandı.

3 ay önce Gündem

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Didim Belediye Başkanı Hatice Gençay'ı makamında ziyaret etti. Özel, "Didim halkı sizin cebinize bir anahtar koydu. O anahtar Didim'in altın anahtarı, belediyenin kapı anahtarı, kasa anahtarı değil. Cumhuriyet Halk Partisi iktidarının anahtarı. Üç yıl sonra o anahtar sizdeki anahtar sizin buradaki iyi yönetiminizde bize iktidarın kapılarını aralayacak inşallah. O günlerin umudu, hasreti, kararlılığıyla hep birlikte çalışıyoruz" dedi. 

3 ay önce Gündem

Vali yardımcısı ve kaymakam atamaları Resmi Gazete’de yayımlandı. Buna göre, son günlerde kentte yaşanan göçmen gerilimiyle gündeme gelen Kayseri’nin Melikgazi ilçesinin kaymakamı Bülent Karacan, İstanbul Beylikdüzü Kaymakamı olarak atandı. Karacan’ın yerine Aydın’ın Nazilli Kaymakamı Sedat Sırrı Arısoy getirildi.  

3 ay önce Gündem

Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek'in 'Türkiye'de asgari ücret düşük değil' dediği açıklama karşısında ekonomistler isyan ederken Şimşek'e en etkili yanıt ise Armağan Çağlayan'dan geldi.

3 ay önce Gündem

Kayseri’de 6 yaşındaki çocuğa Suriyeli şahsın cinsel istismarda bulunmasıyla ilgili Fatih Altaylı “Türkiye’yi yönettiğini zannedenler tüm bunları göremediler. Bu çorabı bu ülkenin başına ittifak halinde ördünüz.” dedi.

3 ay önce Gündem

2024 Avrupa Futbol Şampiyonası’nda Fransa, Belçika’yı 1-0, Portekiz, Slovenya’yı penaltılarda 3-0 yenerek çeyrek finale yükseldi.

3 ay önce Gündem

Cumhurbaşkanlığı Kabinesi’nde iki bakan değişti. Buna göre; Sağlık Bakanlığı'na İstanbul İl Sağlık Müdürü Kemal Memişoğlu atandı. Önceki Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, ikinci kez aynı göreve getirildi.