7 ay önce Yaşam

Eskişehir’in simgelerinden olan Porsuk Çayı’nda ve çevresinde son günlerde fare popülasyonunun artışa geçmesi vatandaşları endişelendirirken ortaya rahatsız eden görüntüler çıktı.

7 ay önce Gündem

UKOME'den alınan bazı kararlar nedeniyle taksilerde değişikliğe gidildi.

7 ay önce Gündem

İstanbul Valiliği'nden yapılan açıklamada, "Megakentteki okullarda yapılan incelemede okulların 1428'inin riskli olduğu tespit edilmiştir" ifadeleri yer aldı.

7 ay önce Politika

CHP Genel Başkan Yardımcısı Koza Yardımcı görevinden istifa ettiğini duyurdu.

7 ay önce Gündem

Ahmet Hakan, partisinden istifa eden Gürsel Tekin'e ilişkin değerlendirmelerde bulundu.

7 ay önce Magazin

Cillian Murphy, kariyerini değerlendirirken geçmiş filmlerinden hangisini sevmediğini açıkladı.

7 ay önce Dünya

Petro, ateşkese yanaşmayan İsrail'in Gazze'yi bombalamasına ilişkin, "Bugün dünyaya bakıldığında, Gazze'nin bombalanması sadece erkek ve kız çocukları öldürmekle kalmıyor aynı zamanda özgürlüğü, insan haklarını ve dayanışmayı yok ediyor" dedi.

7 ay önce Dünya

İsrail ordusunun, Gazze Şeridi'nin Han Yunus kentinde bulunan Nasır Hastanesine düzenlediği saldırıda 1 kişinin öldüğü ve yaralananlar olduğu bildirildi.

7 ay önce Gündem

Danıştay, HSK'nin 'FETÖ' gerekçesiyle meslekten çıkardığı hakim ve savcılarla ilgili 5 bin 112 davanın 3 bin 799'unun reddedildiği, 435'unda ise işlemin iptaline karar verildiğini açıkladı.

7 ay önce Gündem

Şanlıurfa'da, akşam saatlerinden itibaren aralıklı olarak devam eden sağanak nedeniyle Çoban Deresi taştı, Şanlıurfa- Viranşehir karayolu tedbir amaçlı kapatıldı.