7 ay önce Gündem

"Burada kimin sağlığı bozulmuş? Siyanürün kanserojen olmadığını tıbbi otoriteler kabul ediyor! Barajlarımız ağzına kadar balık kaynıyor." Bu cümleler gazeteci Adem Metan'ın kendi Youtube kanalı için çektiği videodan alındı. Çekimin üzerinden sadece bir sene geçti ve Erzincan'daki felaket meydana geldi.

7 ay önce Gündem

Kimya Mühendisleri Odası İstanbul Şubesi, İliç'teki maden faciasıyla ilgili tespit ve önerilerin yer aldığı rapor yayınladı.

7 ay önce Politika

Türkiye, 31 Mart 2024 Pazar günü yerel seçimler kapsamında sandık başına gidecek. Pek çok partinin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayları belirlendi.

7 ay önce Politika

İYİ Parti'nin 31 Mart'ta yarışacak olan İzmir ilçe belediye başkan adayları açıklandı.

7 ay önce Ekonomi

Mersin'de ekmeğe zam geldi. 230 gram somun ekmeğin fiyatı 9 TL oldu.

7 ay önce Politika

CHP'den istifa eden Artvin'in Belediye Başkanı Demirhan Elçin, İYİ Parti'ye geçti.

7 ay önce Magazin

İki yıl önce Gürhan Altundaşar ile boşanan Dizdar aradığın aşkı sonunda buldu.

7 ay önce Bilim-Teknoloji

Bilim insanları, Hindistan'ın Batı Gat Dağları'nın yemyeşil eteklerinde şaşırtıcı bir keşif yaparak bacağından küçük bir mantar filizlenen bir kurbağa buldu.

7 ay önce Magazin

Son dönemde sosyal medyadan yaptığı canlı yayınlarda takipçileriyle dertleşen Serdar Ortaç sık sık gündeme geliyor. Ortaç bu kez son paylaşımıyla gündeme geldi. Ortaç, Instagram'da sabaha kadar canlı yayın yaptı. Canlı yayında küfür edince evdeki çalışan kadın müdahale etti.

7 ay önce Gündem

Market raflarındaki etiketlere sıkı denetim geliyor. Tarım ve Orman Bakanlığı gıdada yanıltıcı etiketlere yönelik tedbirler aldı. Bundan sonra "tadında, lezzeti, keyfi ve aromalı" gibi ifadeler kullanılamayacak.