8 ay önce Dünya

İspanya’da 60 yıl önce keşfedilen hazineyle ilgili çarpıcı bir gerçek ortaya çıktı.

8 ay önce Gündem

CHP'nin Yeşilhisar Belediye Başkan Adayı olan Avukat Deniz Onaç, kar maskeli kişiler tarafından bıçaklı saldırıya uğradı.

8 ay önce Gündem

İstanbul'un Kadıköy ilçesinde, Feneryolu Marmaray istasyonunda bir kişi, raylara atlayarak intihar etti. Ekipler, intihar eden şahsın hayatını kaybettiğini belirtti.

8 ay önce Yaşam

Meteoroloji Genel Müdürlüğü 9 Şubat hava durumu tahminlerini paylaştı. 15 il için sarı kodlu uyarı yapılırken yağışların, Adana, Antalya, Mersin, Muğla, Tokat, Tunceli, Bingöl, Muş, Elazığ ve Malatya'da gök gürültülü sağanak şeklinde olması bekleniyor. Öte yandan hava sıcaklıklarının yurt genelinde artarak mevsim normalleri üzerinde seyredeceği tahmin ediliyor.

8 ay önce Ekonomi

SPK, internet aracılığıyla yurt dışında kaldıraçlı işlem yaptırdığı tespit edilen 59 internet sitesine erişimin engellenmesi için hukuki işlemlerin yapılmasına karar verdi.

8 ay önce Ekonomi

2024’ün emekliler yılı ilan edilmesinin ardından yapılan zam oranı yüzde 49,25 olmuş ve en düşük emekli maaşı 10 bin liraya çıkarılmıştı. Emeklilerin bu duruma hoşnut olmaması ise şu ana kadar herhangi bir değişikliğe yol açmadı. yeni kök maaş tablosu dahil hesaba yatacak tutarlar belli oldu. İşte o tablo..

8 ay önce Gündem

Ağrı'nın Doğubayazıt ilçesinde, TIR'ın askeri araca çarpması sonucu 1'i askeri personel 4 kişi yaralandı.

8 ay önce Gündem

Prof. Dr. Övgün Ahmet Ercan'ın sosyal medyadan yaptığı Burdur açıklaması gece yarısı paniğe neden oldu. Ercan'ın paylaşımı 9 Şubat'ta deprem beklendiği yönünde algılandı. Ercan sonra açıklamasını revize etti.

8 ay önce Gündem

Eski CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu hakkında, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın oğlu Bilal Erdoğan'a yönelik ifadeleri nedeniyle ''hakaret'' suçundan 2 yıla kadar hapis istemiyle dava açıldı.

8 ay önce Politika

Parti kaynakları, bazı yerlerde hafta sonu önseçim, Hatay için ise anket yapılacağını açıkladı.