8 ay önce Ekonomi

Kredi kart borçları borçları 2 Şubat itibarıyla 1 trilyon 247,4 milyar liraya yükselirken taksitli ve taksitsiz kredi borçları da uçtu.

8 ay önce Sağlık

Fransa, İngiltere ve Avusturya'da başlayan kızamık vakaları beraberinde Yunanistan'a da sıçradı. Yunanistan Sağlık Bakanlığı, vakalara karşı önlem alacak

8 ay önce Spor

Futbolda yeni bir dönem başlıyor. Hakemi aldatmaya yönelik hareketler ve yapılan yoğun itirazlara mavi kart gösterilecek.

8 ay önce Spor

Galatasaray'da beklediği ivmeyi yakalayamayan Dervişoğlu, Süper Lig ekiplerinden Atalkaş Hatayspor'a kiralandı.

8 ay önce Spor

Son dakika haberine göre; Fenerbahçe, Serdar Dursun'un kiralık transferi için Fatih Karagümrük ile anlaşmaya varıldığını duyurdu.

8 ay önce Spor

Transfer çalışmalarına ara vermeden devam eden Süper Lig devi Beşiktaş, Legia Varşova ile görüşmelere başlandığını duyurduğu Ernest Muci'yi resmen açıkladı.

8 ay önce Ekonomi

Borsa İstanbul'da BIST 100 endeksi, günün ilk yarısında 9.016,02 puanla rekor seviyeyi gördü.

8 ay önce Gündem

Hangi ülkeye ait olduğuna dair bir işaret taşımayan bu tekneye çıkan ekipler, 11 genç adamın çürümüş cesediyle karşılaştı.

8 ay önce Dünya

Ukrayna Savunma Bakanı Umerov, ordu yönetimini değiştirme kararı aldıklarını açıkladı. Ukrayna Genelkurmay Başkanı Valerii Zaluzhnyi görevden alındı.

8 ay önce Magazin

Fahriye Evcen ve Burak Özçivit çifti, Evcen'in reklam çekimleri sırasında özel istekleri karşılanmadığı için kriz çıkardığı iddialarına isyan etti. Çift, sosyal medyada yaptıkları açıklamada söz konusu iddiaları yalanlarken firmadan da açıklama geldi.