8 ay önce Gündem

MİT, Türk Silahlı Kuvvetleri'ne yönelik eylem hazırlığında olan YPG’li militan Ahmet Al Hac Ömer'i yakaladı.

8 ay önce Ekonomi

Kripto para birimi Bitcoin'in fiyatı, küresel piyasalardaki risk iştihanın artması ve spot Bitcoin borsa yatırım fonlarına (ETF) ilginin devam etmesiyle 46 bin doların üzerinde işlem görüyor.

8 ay önce Yaşam

Osmaniye'de elma kasalarının içine gizlenmiş halde piyasa değeri yaklaşık 40 milyon lira olan 41 kilo 150 gram metamfetamin maddesi ele geçirildi.

8 ay önce Yaşam

Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) 2023 yılı verilerini açıkladı. TÜİK verilerine göre, Türkiye’nin en kalabalık mahallesi Diyarbakır’ın Bağlar ilçesindeki Bağcılar Mahallesi oldu. Bağcılar Mahallesi’ni İstanbul’un Beylikdüzü ilçesindeki Adnan Kahveci Mahallesi izlerken, üçüncü sırayı Başakşehir ilçesindeki Kayabaşı Mahallesi aldı.

8 ay önce Gündem

Almanya’da bagaj kontrolleri yapan güvenlik personeli 1,4 milyon Euro nakit para ele geçirdi.

8 ay önce Yaşam

Narkoz verilen kadına estetik ameliyatı yapıldı ancak kadın iddiaya göre masrafları ödememek için hastaneden kaçmak istedi.

8 ay önce Magazin

'Kobra Murat' adıyla tanınan şarkıcı Murat Divandiler, katıldığı bir programda '18 kilo altın, 18 ev ve 4 tane yazlığım var' demişti. Yanlış anlaşıldığını söyleyen Kobra Murat gerçek mal varlığını açıklamıştı ama bu sözler gündemde kaldı. Kobra Murat mal varlığı açıklaması sonrası MASAK'ın telefonuyla şoke oldu.

8 ay önce Politika

Fatih Erbakan'ın danışmanı Şerif Varol, "AK Parti ile yeniden görüşme" iddialarına yanıt verdi.

8 ay önce Medya

Acun Ilıcalı, sağlık sorunları nedeniyle Dominik'e veda eden Turabi hakkında açıklama yaptı.

8 ay önce Gündem

MİT Başkanlığı, Mersin Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ve İstihbarat Şube Müdürlüğü ortak çalışmasıyla, DEAŞ terör örgütü yapılanmasına yönelik operasyonda 16 kişi yakalandı. Gözaltına alınan şüpheliler, adliyeye sevk edildi.