8 ay önce Eğitim

2024 YDS sınavına katılım sağlayacak olan adaylar için başvuru işlemleri 7 Şubat 2024 tarihi itibariyle başladı

8 ay önce Gündem

Türkiye'nin ilk astronotu Alper Gezeravcı ve beraberindeki astronotların, TSİ 17.05'de Uluslararası Uzay İstasyonu'ndan (ISS) ayrılmasının hedeflendiği açıklandı.

8 ay önce Gündem

Zorunlu arabuluculuk uygulaması ile birlikte mahkemelerde dava yükü azalırken, ev sahibi ve kiracı uyuşmazlıklarına yönelik birçok sorun çözüme kavuşuyor. Son olarak bir arabuluculuk örneğinde mülk sahibi kiracının evden çıkmasını talep etti. Kiracının ise taşınacak durumu yoktu. Arabulucu ile dikkat çeken bir çözüm üretildi.

8 ay önce Gündem

Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, Manisa'da çeşitli ziyaretlerde bulundu, iş dünyası temsilcileriyle toplantı yaptı.

8 ay önce Gündem

Milli Savunma Bakanlığı (MSB) 'den yapılan açıklamada: "Kahraman Türk Silahlı Kuvvetlerimiz, Suriye'nin kuzeyindeki Zeytin Dalı ve Barış Pınarı bölgelerinde huzur ve güvenlik ortamını bozmak için saldırı hazırlığı yapan 4 PKK/YPG’li teröristi etkisiz hale getirdi'' ifadeleri kullanıldı.

8 ay önce Gündem

Gümrük muhafaza ekiplerince, kaçakçılıkla mücadele kapsamında yapılan kontrollerde usulsüz işlemlerle yurt içinde kullanılmak istenilen yaklaşık 445 milyon lira değerinde 49 araç ele geçirildi.

8 ay önce Gündem

Ocakçı Holding sahibi iş insanı Sedat Ocakçı’nın da olduğu büyük vurguna karıştığı belirlenen 30 kişi hakkında gözaltı kararı verildi.

8 ay önce Politika

Başak Demirtaş İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığına aday olmayacağını açıkladı.

8 ay önce Ekonomi

Bakan Işıkhan "Emeklilerin bayram ikramiyesinin artırılması talebi var, bu adımlara atmaya hazırız" dedi.

8 ay önce Ekonomi

Kredi faiz oranları ve TL mevduat faizi için veriler ortaya çıktı. Merkez Bankası verileri ihtiyaç kredisi faiz oranlarının gerilediğini gösterdi. Yeni yılın ilk haftasında ivmelenen tüketici kredisi büyüme hızı ayın sonunda yavaşladı. Özellikle kamu bankaları tüketici kredilerindeki küçülmesini yüzde 15’e taşıdı.