8 ay önce Ekonomi

Altın, Fed yetkililerinin faizler hakkındaki yorumlarını beklenirken dar bir aralıkta geziniyor. Borsada 9 bin puan seviyesine ramak kaldı. Endeks 8 bin 850 puan seviyesinin de üzerine çıkarak önemli bir eşiği aştı. Altın fiyatları ise kritik sınırı geçti. Peki piyasalarda hedef ne? Ekonomistler cevapladı.

8 ay önce Politika

31 Mart seçimlerine kısa bir süre kala siyasi partilerin aday belirleme süreçleri hala devam ediyor. DEM Parti'nin İstanbul'da aday gösterme kararı ve Başak Demirtaş'ın adının öne çıkmasıyla birlikte CHP'ye yakın isimlerden gelen "Demirtaş AKP'nin adayı" eleştirilerine Grup Başkanvekili Sezai Temelli, "Bizim üzerimizden kendi başarısızlıklarını örtmeye çalışmaları kabul edilemez" şeklinde yanıt verdi.

8 ay önce Gündem

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, sosyal medya hesabından Elazığ ve Konya'da düzenlenen "Kafes-37" operasyonların ayrıntılarını paylaştı.

8 ay önce Yaşam

Meteoroloji Genel Müdürlüğü 7 Şubat hava durumu tahminlerini paylaştı.

8 ay önce Politika

Özel, Çağlayan'da İstanbul Adalet Sarayı önündeki güvenlik noktasına yönelik terör saldırısını lanetledi.

8 ay önce Gündem

DHKP/C terör örgütü üyesi saldırganlar Emrah Yayla ve Pınar Birkoç'un daha önce katıldıkları etkinliklerdeki görüntüleri ortaya çıktı.

8 ay önce Politika

Bahçeli, 6 Şubat depremlerinin yıl dönümünde Kahramanmaraş'ta açıklamalarda bulunuyor.

8 ay önce Dünya

Netanyahu, Hamas’ın lider kadrosu öldürülmeden saldırılarının nihayete ermemesi gerektiğini savundu.

8 ay önce Dünya

Gazze'deki Filistin Sağlık Bakanlığı, İsrail'in Gazze Şeridi'nde 123 gündür devam eden saldırılarına ilişkin bilgi verdi.

8 ay önce Gündem

Çağlayan Adliyesi C Kapısı önünde silah sesleri yükseldi. Silah seslerini duyanlar panikle yere yattı.