8 ay önce Ekonomi

TÜİK merakla beklenen enflasyon rakamlarını açıkladı. Buna göre enflasyon ocak ayında aylık bazda yüzde 6,70 artarken yıllık enflasyon ise yüzde 64,86 oldu.

8 ay önce Gündem

tv100.com yazarı gazeteci Hacı Yakışıklı bugünkü köşesinde İzmir'e partisi CHP tarafından aday gösterilmeyen Tunç Soyer hakkında yazdı. "Tarkan, gel de Tunç Soyer'i kurtar Tarkaaaan" dedi. Tarkan, 9 Eylül 2022'de İzmir'de konser vermişti. Bu konser için belediyenin bütçesinden 14 milyon TL çıkmıştı.

8 ay önce Gündem

Türkiye'de ilk ve orta öğretimlerin iki haftalık ara tatilinin sona ermesiyle İstanbul'da sabahın erken saatlerinde trafik yoğunluğu yaşandı.

8 ay önce Ekonomi

ABD Merkez Bankası (Fed) Başkanı Jerome Powell'dan faiz indirimine ilişkin yeni açıklamalar geldi. Televizyon programında konuşan Powell, faiz indirimlerine başlamak için doğru zamanı seçmeye çalıştıklarını belirterek, dikkatli hareket edeceklerini ifade etti.

8 ay önce Yaşam

İzmir'de müşteri olarak bindiği taksinin şoförü olan Oğuz Erge'yi tabancayla vurarak öldüren Delil Aysal'ın ifadesi ortaya çık

8 ay önce Spor

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, Türkiye Futbol Federasyonu'nu hedef alan açıklamalar yaparken, sarı lacivertli camiaya ve şahsına yönelik saldırılar düzenlendiğini söyledi.

8 ay önce Yaşam

Japon bilim insanlarının yaptığı araştırmada, palyaço balıklarının kendi türlerine karşı saldırgan davrandığı ortaya çıktı.

8 ay önce Dünya

Yapay Zeka Yasası’na destek için Avrupalı yaratıcılar ve hak sahiplerinden Avrupa Parlamentosu’na ortak bir mektup gönderildi.

8 ay önce Gündem

Alçı, katıldığı bir programda Rasim Ozan Kütahyalı ile neden ayrıldıklarını ilk kez anlattı.

8 ay önce Yaşam

İşte bölge bölge yurdumuzda 3 Şubat Cumartesi güncel hava durumu ve illerimizde sıcaklıklar...