8 ay önce Yaşam

Mersin'de bir narenciye paketleme fabrikasında yangın çıktı. Yangına itfaiye ekipleri müdahale ediyor.

8 ay önce Gündem

Alper Gezeravcı'dan Türk bayraklı paylaşım Türkiye'nin ilk astronotu Alper Gezeravcı, Uluslararası Uzay İstasyonu'nda (ISS) Türk bayrağı önünde poz verdiği fotoğrafını paylaştı

8 ay önce Politika

Milliyetçi Hareket Partisi, 31 Mart 2024 Mahalli İdareler Genel Seçimleri için 1 il, 5 ilçe ve 49 belde belediye başkan adaylarını daha açıkladı.

8 ay önce Dünya

II. Dünya Savaşı'nda savaşan Arthur Masterson, nihayet 96 yaşında diplomasını aldı.

8 ay önce Dünya

Japonya Ulusal Polis Ajansı ülke genelinde 2023'te intihar edenlere yönelik ön istatistikleri açıkladı.

8 ay önce Politika

Memleket Partisi lideri Muharrem İnce, 31 Mart yerel seçimlerinde CHP ile iş birliği yapmayacaklarını belirterek "Bunlar her gün demleniyor, ittifak kurmam mümkün değil" demişti. İnce'nin açıklamalarına yanıt veren İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu "Sayın İnce'yle biz bu tonda bu dilde ve bu kavramlarla konuşmadık. Onun bana olan saygısını, hürmetini, sevgisini biliyorum. Benim de ona olan sevgi, saygı, hürmetimi o biliyor. O bakımdan bu cümleleri söylemişse niçin söyledi, bir gözden geçireceğim" dedi.

8 ay önce Gündem

İzmir'de sabah saatlerinde gerçekleşen 5.1 büyüklüğündeki depremi değerlendiren Prof. Dr. Övgün Ahmet Ercan, "Bu büyüklükte deprem bu bölgede yıkıcı değildir. Sorun yok" dedi.

8 ay önce Yaşam

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, günlük hava durumu tahmin raporunu yayımladı.

8 ay önce Gündem

Geçtiğimiz haftalarda bir eğlence mekanında olay çıkaran ve polise mukavemet suçundan tutuklanan Atilla Taş serbest kaldı. Evine döndükten sonra takipçilerine sitem eden şarkıcı "İnsan bir don atlet neyin gönderirdi, vefasız köftehorlar" dedi.

8 ay önce Gündem

AKP İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Murat Kurum, İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun, AK Parti'nin İstanbul seçim vaatleri için "projelerimizin yan sanayisi" sözlerine cevap verdi. Kurum, "Yarı zamanlı yöneticilik yapanlar bizi takdir etmez" dedi.