8 ay önce Spor

İspanya La Liga'da yaşanan skandal olayın yankıları giderek büyüyor. 2019 yılında oynanan bir karşılaşmada saha ortasında bir taciz olayı yaşandı ve konu mahkemeye intikal etti.

8 ay önce Gündem

Gemlik Körfezi'nde büyüklüğü 3,4 olan bir deprem meydana geldi.

8 ay önce Gündem

İstanbul'da, yüksek kar vaadiyle bazı kişilerden para toplayıp dolandırıcılık yaptığı öne sürülen, emekli bir bankacı ile yakınlarının aralarında bulunduğu 10 şüpheli gözaltına alındı.

8 ay önce Politika

DEM Parti Grup Başkanvekili Gülüstan Kılıç Koçyiğit, Selahattin Demirtaş'ın eşi Başak Demirtaş'ın adaylık açıklamasının resmi başvuru niteliğinde olduğunu belirterek, "Başak Demirtaş DEM Parti'nin aday adayıdır. Başak Hanım en güçlü adaylarımızdan biridir" dedi.

8 ay önce Ekonomi

Dünya Altın Konseyi (WGC), küresel altın talebinin geçen yıl yüzde 3 artışla 4 bin 898 tonu aşarak rekor seviyeye ulaştığını bildirdi.

8 ay önce Dünya

Fransa’nın başkenti Paris’teki Louvre Müzesi'nde sergilenen Leonardo da Vinci'nin 16. yüzyılda yaptığı Mona Lisa tablosuna, 'sağlıklı ve sürdürülebilir gıda hakkı' talep eden 2 aktivist çorba fırlattı.

8 ay önce Gündem

Bakan Şimşek, yasa dışı şans oyunları ve sanal kumarla mücadele çalışmalarına ilişkin değerlendirmede bulundu.

8 ay önce Gündem

İstinaf, örgüt propagandası iddiasıyla 2 yıl 8 ay 15 gün hapsine hükmedilen Türk Tabipleri Birliği Başkanı Şebnem Korur Fincancı hakkındaki cezayı onadı.

8 ay önce Politika

AKP'nin İzmir'de Hamza Dağ öncülüğündeki belediye başkan adayları canlı yayında açıklandı.

8 ay önce Politika

Yeniden Refah; 6 il, 64 ilçe ve 4 belde olmak üzere 74 belediye başkan adayı daha açıklandı.