8 ay önce Gündem

İstanbul İl Emniyet Müdürlüğü Vatan yerleşkesi önünde belirlenen şüpheli çanta bomba imha ekipleri tarafından patlatıldı. Çantadan çocuk eşyaları çıktı.

8 ay önce Yaşam

AKOM, pazar akşam saatlerinden itibaren İstanbul'da kar yağışı beklendiğini açıkladı.

8 ay önce Dünya

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, İngiltere Dışişleri Bakanı David Cameron ile İstanbul'da bir araya geldi.

8 ay önce Dünya

Çakallar, Las Vegas'ta ocakta yaşanan iki olay da dahil son üç ayda 4 kişiyi ısırdı

8 ay önce Yaşam

Meteoroloji Genel Müdürlüğü 26 Ocak hava durumu tahminlerini paylaştı. 31 il için sarı ve turuncu kodlu uyarı yapılırken yağışların kar şeklinde, Bolu, Kastamonu, Karabük, Zonguldak, Bartın, Düzce, Sakarya, Hatay, Elazığ, Bingöl, Muş, Bitlis, Şırnak, Hakkari, Adana, Van, Erzincan, Dersim ve Malatya'da kuvvetli olması bekleniyor. Peki, bugün hava nasıl olacak?

8 ay önce Bilim-Teknoloji

ABD'li teknoloji devi Apple, Avrupa Birliğindeki (AB) kullanıcıların ödeme hizmetleri ile uygulama indirme işlemlerinin "App Store" dışında da gerçekleştirilebilmesine yönelik değişikliğe gitti.

8 ay önce Gündem

Özgür Özel’le ikinci kez görüşen Muharrem İnce’nin CHP tarafından yapılan önerileri beğenmediği ve şimdilik görüşmelerin kesildiği iddia edildi. Öte yandan 31 Mart yerel seçiminde Memleket Partisi’nin İstanbul için çıkaracağı aday belli oldu.

8 ay önce Ekonomi

İstanbul serbest piyasada dolar 30,3250 liradan, euro 32,8720 liradan güne başladı.

8 ay önce Dünya

TBMM'nin İsveç'in NATO'ya katılımı onaylamasının ardından gözler ABD'nin F-16 konusunda atacağı adıma çevrildi. ABD'nin Ankara Büyükelçisi Jeff Flake, F-16 satış süreciyle ilgili "çok umutluyum" dedi.

8 ay önce Gündem

AK Parti'nin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Murat Kurum seçim vaatleri ve projelerini açıklıyor. "İstanbul vizyonu ihmal edilmiş bu şehrin kötü gidişatını sonlandıracak duruştur" ifadelerini kullanan Kurum, İstanbul vizyonunun en çok halkın vizyonu olduğunu vurguladı.