8 ay önce Gündem

Yüzde 88 zam alan Yalova Belediyesi işçileri, davul zurna eşliğinde zammı kutladı.

8 ay önce Magazin

22 Ocak Pazartesi akşamı Kırgızistan-Sincan sınır bölgesinde 7 büyüklüğünde deprem meydana geldi. İş için Kazakistan'da olan ve deprem sonrası kendisinden haber alınamadığı iddia edilen Tolgahan Sayışman'dan haber geldi.

8 ay önce Dünya

Ay'a başarılı iniş yapan Japonya Uzay Araştırma Ajansına (JAXA) ait "SLIM" aracının bataryasının birkaç saatte bittiği bildirildi.

8 ay önce Spor

Bu transfer Cimbom'u şampiyon yapabilir! Hücuma destek isteyen Okan Buruk istediği santraforu takımına kazandırabilecek mi?

8 ay önce Ekonomi

Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası (TCMB) rezervlerinde geçen hafta düşüş gerçekleşti.

8 ay önce Spor

Beşiktaş'ta Fernando Santos yönetimi sürpriz gelişmelerle devam ediyor. Transfer adımları oldukça merak edilen siyah - beyazlı ekip, Aboubakar'ı gönderecek mi?

8 ay önce Gündem

Selahattin Demirtaş'ın eşi Başak Demirtaş'ın İstanbul için adaylık çıkışı gündem oldu. CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Demirtaş'ın adaylığı ile ilgili olarak "Saygı duyulmalı" açıklamasını yaptı. Canlı yayında Demirtaş'ın bu adımını değerlendiren Fatih Portakal, "Başak Demirtaş İstanbul'dan aday gösterilecek olursa ihtimal dahilinde bay bay Ekrem İmamoğlu..." dedi.

8 ay önce Yaşam

Avcılar’da kendisinden haber alınamayan emekli öğretmenin dairesinin tavana kadar atık giysi ile dolu bir çöp ev olduğu anlaşıldı.

8 ay önce Magazin

Kendisinden 20 yaş küçük Gülseren Ceylan ile birlikteliğiyle gündemde olan ünlü şovmen Mehmet Ali Erbil, 'Pembe Masa' programına konuk oldu.

8 ay önce Yaşam

Meteoroloji’den 10 kent için sarı kodlu uyarı geldi. Birçok kent için yoğun kar yağışı uyarısı yapılırken, kar kalınlığının 10 ile 20 santimetre üzerinde olacağı bildirildi. Yapılan açıklamada vatandaşların tedbirli ve dikkatli olması istendi. Peki kar yağışı hangi illerde etkili olacak?