8 ay önce Gündem

23-24 Aralık tarihlerinde Adalet Bakanlığı Adli Yargı ve İdari Yargı sınavları gerçekleştirildi. Hakim ve savcılık sınav sonuçları sınava giren adaylar tarafından bekleniyordu. O açıklama ÖSYM'den geldi; sınav sonuçları açıklandı

8 ay önce Gündem

Cezaevinde tutuklu bulunan Selahattin Demirtaş'ın eşi Başak Demirtaş, İBB başkanlığına aday olacağı iddialarına ilişkin "İstanbul adaylığı için, Halkların Eşitlik ve Demokrasi Partisi'nden (DEM Parti) bize bir öneri gelmedi ama halk ister, partimiz de uygun görürse, demokrasi ve toplumsal barışın önünü açacağına inanırsak, düşünebiliriz." demişti.

8 ay önce Gündem

Zeytinburnu'nda yaşanan dehşet verici olayda, yabancı uyruklu iki kişi arasında çıkan kavgada, biri arkadaşını öldürdükten sonra, kafasını baltayla keserek çatı katından aşağı attı. Ardından da kendisi atladı ve yaralı olarak hastaneye kaldırıldı. Olaya tanık olan bir temizlik işçisi ise, "Kafanın yere çarptığını gördüm. Biz top zannettik. Çöp diye alacaktık. Baktım yerde kan var. Geriye çekildim.'' dedi.

8 ay önce Yaşam

Balıkesir-Kepsut yolunda trafik kazasında 1 kişi hayatını kaybetti. 1’i şoför 7 infaz koruma memuru da yaralandı.

8 ay önce Dünya

Kolombiya donanması, 800 kilogram kokain taşırken yakalanan bir denizaltının fotoğraflarını paylaştı.

8 ay önce Politika

İBB Başkanı İmamoğlu, Demirtaş'ın olası adaylığına ilişkin "Benim yorum yapmamı gerektirecek bir durum değil" dedi.

8 ay önce Yaşam

Ara tatilde kış turizminin gözde yerlerinde oteller ve pistler doldu. Uludağ, Erciyes ve Palandöken'de yoğunluk yaşanırken tek çocuklu bir ailenin bir haftalık tatili ise konaklama yerine göre 150 bin lirayı geçebiliyor.

8 ay önce Yaşam

Peki aklınızdan bir türlü atamadığınız eski aşkınızın evlenmek üzere olduğunun haberini aldığınızda ne yapmalısınız?

8 ay önce Gündem

Milli İstihbarat Teşkilatı (MİT) Başkanı İbrahim Kalın, Irak’ın başkenti Bağdat’a kritik bir ziyaret gerçekleştirdi.

8 ay önce Dünya

ABD'nin Illinois eyaletinde 2 günde 9 kişiyi vurarak 8'inin ölümüne sebep olan Romeo Nance, kolluk kuvvetleri yakalamadan önce intihar etti.