8 ay önce Gündem

Samsun’da düzenlenen 'Çengel-6' Operasyonunda 1 ton 56 litre etil alkolün ele geçirildiğini açıkladı.

8 ay önce Magazin

Ünlü komedyen Ata Demirer, 3 yıl aradan sonra yeniden sahneye dönüyor. 'Ata Demirer Gazinosu' gösterisinin biletleri satışa çıktı.

8 ay önce Gündem

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Birleşmiş Milletler (BM) Güvenlik Konseyinin 23 Ocak'ta New York'ta düzenleyeceği Filistin konulu toplantıya katılacak.

8 ay önce Dünya

Charlie'nin Melekleri projesinde yer almasının ardından dikkatleri üzerine çeken ünlü oyuncu Lynne Marta, 78 yaşında hayatını kaybetti. Oyuncunun bir süredir kanser tedavisi gördüğü ve evinde ölü bulunduğu belirtildi.

8 ay önce Politika
8 ay önce Kültür & Sanat

52 yıllık dostlarını kaybeden ve uzun süre konserlere ara veren Mazhar Alanson ile Fuat Güner duygusal bir mesajla sahnelere döneceğini duyurdu.

8 ay önce Gündem

Özel Anaokulları Derneği Başkanı Hacı Murat Kuş yıllık ücreti 1 milyon lirayı bulan okullar olduğunu belirtti.

8 ay önce Dünya

Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, Ortodoksluk'ta Hz. İsa'nın vaftiz edilmesinin kutlandığı Epifani Bayramı vesilesiyle Moskova Bölgesi'ndeki buz tutmuş bir gölde açılan havuza girdi.

8 ay önce Ekonomi

Sektör kaynaklarından edinilen bilgiye göre 20 Ocak Cumartesi saat 00.00’dan geçerli olmak üzere motorinde 1 lira 03 kuruşluk zam bekleniyor.

8 ay önce Yaşam

Erzincan Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği ve Erzincan Fırıncılar Odası Başkanlığınca alınan karara göre, daha önce 7,5 liradan satılan simit, poğaça gibi ürünler yüzde 33,4 zam yapıldı.