8 ay önce Gündem

İBB Afet İşleri Dairesi Başkanlığı AKOM tarafından son dakika uyarısı geldi. İstanbullulara uyarılarda bulunan AKOM, cuma akşam saatlerine kadar sürecek lodos fırtınasına dikkat çekti. AKOM ayrıca hafta sonu itibari ile Balkanlar üzerinden gelmesi beklenen soğuk ve yağışlı havanın İstanbul’da etkili olacağını açıkladı.

8 ay önce Politika

Türkiye İşçi Partisi (TİP) Genel Başkanı Erkan Baş, Meclis’te düzenlediği basın toplantısında partisinin bazı belediye başkan adaylarını açıkladı.

8 ay önce Dünya

‘Terminatör’ lakaplı ünlü oyuncu A. Schwarzenegger Almanya’daki Münih havalimanı gümrüğünde polis ekipleri tarafından ‘kol saati’ gerekçe gösterilerek gözaltına alındı.

8 ay önce Gündem

Ekipler, düzenledikleri operasyonda aralarında Büyükçekmece Belediyesi Başkan Yardımcısı N.S'nin de bulunduğu 20 şüpheliyi gözaltına aldı.

8 ay önce Ekonomi

Borsa İstanbul'da BIST 100 endeksi, güne yüzde 0,99 yükselişle 8.104,04 puandan başladı.

8 ay önce Spor

Anadolu Efes ve İspanya ekibi Barcelona takımları, THY EuroLeauge'nin 22. haftasında bugün mücadele edecekler.

8 ay önce Politika

AKP'nin ve Cumhur İttifakı’nın Ankara adayı Turgut Altınok oldu. Turgut Altınok’un seçim sürecini usta gazeteci yönetecek.

8 ay önce Yaşam

İzmir'in Bayraklı ilçesinde reklam tabelası asmak için vinç yardımıyla bir plazanın 10. katına çıktıkları öne sürülen 2 işçi, vinç zincirinin kopması sonucu aşağı düşerek ağır yaralandı. Hastaneye kaldırılan işçiler kurtarılamadı.

8 ay önce Magazin

Melisa Döngel, "Arkadaşınızın sevgilisine âşık olur musunuz?" sorusunu; "Hoşuma giderse benim için fark etmez. Ben hoşlanırsam birlikte olurum" diye yanıtlamıştı.

8 ay önce Sağlık

Son günlerde hastalıkların artmasıyla vatandaşlar gözünü en sağlıklı besinlere çevirmiş durumda. Her hali lezzetli olan palamut balığının faydalarını saymakla bitmiyor.