9 ay önce Dünya

Nijerya'da bir tekne alabora oldu. 8 kişi hayatını kaybetti, 100 kişinin de kayıp olduğu paylaşıldı.

9 ay önce Dünya

Birleşmiş Milletler (BM), İsrail'in yoğun saldırısı altındaki Gazze Şeridi'nde 2,2 milyon kişinin kıtlık tehlikesiyle karşı karşıya olduğu uyarısında bulundu.

9 ay önce Politika

MHP lideri Devlet Bahçeli geçtiğimiz günlerde "Yerel seçimlerde ya gerici ordular, avcı taburları ya da hareket ordusu kazanacak." diyen Zülfü Livaneli'ye ve o anlarda yanında bulunan Ekrem İmamoğlu'na tepki gösterdi. Bahçeli, "Alın birini vurun ötekine. Bunlar Türkiye karşıtlığında buluşan, sandığı küçümseyen yeni yetme yobaz zihniyettir. Millete gerici demek soysuzluktur" dedi.

9 ay önce Gündem

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, yatağa bağımlı olarak yaşayan hastaların seyyar sandıkta oy kullanabileceğini aktardı.

9 ay önce Dünya

Suç örgütü lideri olan Vangjelis Zabunis, Atina'da aracının içinde kiralık katiller tarafından infaz edildi.

9 ay önce Yaşam

İzmir’in Dikili ilçesinde etkili olan sağanak nedeniyle dereler taştı, caddeler göle döndü, araçlar ise sular altında kaldı. Bazı iş yerlerini su basan ilçede okullar yarım gün tatil edildi.

9 ay önce Dünya

İsrail ordusunun Lübnan'ın güneyindeki bölgelere en az 15 hava saldırısı düzenlediği duyuruldu.

9 ay önce Gündem

İstanbul yerel seçim anketi yayımlandı. Asal Araştırma tarafından yapılan son anket çalışmasında Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum'un oy oranları yer alırken, aralarındaki puan farkı da dikkat çekti. Peki İstanbul'daki seçim anketinde Ekrem İmamoğlu mu Murat kurum mu önde? İşte 31 Mart'taki yerel seçimlere 2.5 ay kala yapılan son seçim anket sonuçları...

9 ay önce Gündem

Zincir marketlerde, tıbbi beslenme tedavisi gerektiren hastalıklara özel gıda ürünlerinin satışı, son yayımlanan Resmi Gazete kararıyla zorunlu hale getirildi.

9 ay önce Gündem

İstanbul'da bu hafta aralıklı olarak yağmur yağacak sıcaklıklar ise artacak. Fakat AKOM'dan dikkat çeken bir uyarı geldi ve perşembe gününe dikkat çekildi.