9 ay önce Politika

Tunceli Belediyesi'nin "Komünist Başkan"ı Fatih Mehmet Maçoğlu, Türkiye Komünist Partisi’nden Kadıköy Belediye başkan adayı olarak gösterildi. Türkiye Komünist Partisi ve Sosyalist Meclisler Federasyonu yaptığı açıklamada, "Sayın Fatih Mehmet Maçoğlu’nun Türkiye Komünist Partisi’nden Kadıköy Halk Dayanışması Adayı olarak yerel seçimlerde Kadıköy Belediye Başkan Adayı gösterilmesine karar verilmiştir" denildi.

9 ay önce Gündem

Sosyal Sigortalar ve Genel Sağlık Sigortası Kanunu ile Bazı Kanunlarda Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun Teklifi, Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Başkanlığına sunuldu.

9 ay önce Dünya

Zambiya'da, kolera salgınından hayatını kaybeden kişi sayısının 374'e yükseldiği bildirildi.

9 ay önce Politika

Abdulkadir Selvi, Erdoğan'ın Bahçeli ve Akşener'i aradığı ama Özel'i aramadığı iddialarına ilişkin bir yazı kaleme aldı. Selvi, bahsi geçen olayda arayanın Erdoğan değil, Bahçeli ve Akşener'in kendisi olduğunu belirtti.

9 ay önce Ekonomi

TÜİK verilerine göre, tarım ürünleri üretici fiyat endeksinde yıllık yüzde 52,66, aylık ise yüzde 6,34 artış yaşandı.

9 ay önce Sağlık

Balkabağının sağlığa yararlı olduğunu söyleyen Uzman Diyetisyen Elif Bilgin Baş, bu sebzenin gözlere faydaları hakkında önemli bilgiler verdi.

9 ay önce Spor

Almanya Bundesliga ekiplerinden olan Dortmund'da bir devir kapanıyor. Marco Reus 12 yıllık görevini noktalıyor.

9 ay önce Gündem

Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı, FETÖ/PDY silahlı terör örgütünün GATA yapılanmasına yönelik soruşturmada Ankara'da 11 şüpheli için gözaltı kararı verdi.

9 ay önce Magazin

Üç çocuk annesi, Oscar ödüllü güzel oyuncu Roberts, genç ve güzel kalmanın formülünü dile getirdi... İşte detaylar....

9 ay önce Ekonomi

Sonbahar aylarında abonelik fiyatlarını ciddi şekilde artıran Netflix, yeni yılda da zam yapma kararı aldı. İşte ülkemizdeki Netflix paketlerinin güncel fiyatları...