9 ay önce Sağlık

Sağlıkta şiddet ve sağlık emekçilerinin yurtdışına göçüyle ilgili tartışmalar sürerken bu alanda çalışan emekçilerin fazla mesai ücretleri tartışma konusu oldu.

9 ay önce Gündem

Ayasofya Camii’ne yabancı turistlerin girişi için yapılan yeni ziyaret alanı kapısı tarihi yapının mimarisiyle uyumsuzluğu dikkat çekti.

9 ay önce Gündem

Uluslararası Para Fonu (IMF) tarafından yapılan yeni bir analize göre, yapay zeka tüm işlerin yaklaşık yüzde 40'ını etkileyecek.

9 ay önce Gündem

Pençe Kilit Harekat bölgesinde şehit olan askerler için bugün Türkiye’deki tüm okullarda saygı duruşunda bulunuldu.

9 ay önce Medya

İran’da “ABD ile işbirliği yapmak", "ülke güvenliğine karşı suç işlemek amacıyla faaliyette bulunmak" ve "rejim aleyhinde propaganda yapmak" suçlarından hapis cezası verilen ve tutuklu bulunan gazeteciler Elahe Muhammedi ile Nilüfer Hamidi’nin serbest bırakıldığı bildirildi.

9 ay önce Ekonomi

Otomotiv üretimi, 2023'te bir önceki yıla göre yüzde 9 artarak 1 milyon 468 bin 393 adede ulaştı. Öte yandan, ihracatta yüzde 5, satışlarda yüzde 55'lik artış yaşandı.

9 ay önce Ekonomi

Döviz kuru ve petrol fiyatlarındaki hareketlilik ile vergilere yapılan zamlar akaryakıt fiyatlarını da etkilemeye devam ediyor. Araç sahiplerinin gözü kulağı akaryakıt fiyatlarında. İşte 15 Ocak 2024 Pazartesi günü güncel akaryakıt fiyatları...

9 ay önce Politika

Özdağ sürpriz şekilde muhalefet ettiği Cumhur İttifakı'na 2 ilde destek vereceklerini açıkladı.

9 ay önce Gündem

Şehit olan Kahraman Mehmetçiklerimize ve Pençe Kilit Harekât bölgesine yönelik sosyal medya üzerinden provokatif amaçlı olarak Bölücü Terör Örgütünü (BTÖ) öven, propagandasını yapan ve yanıltıcı bilgiyi alenen yayan şu ana kadar 170 hesap yönetici ve kullanıcısı şüpheli tespit edildi. 133 şüphelinin yurt dışında olduğu belirlendi ve haklarında adli işlemler başlatıldı.

9 ay önce Yaşam

Meteoroloji Genel Müdürlüğü 15 Ocak hava durumu raporunu paylaştı