9 ay önce Yaşam

Yaklaşık 4 bin 500 yaşında olduğu tahmin edilen organizma, 'rizom' olarak bilinen yer altı klonal filizleri yoluyla binlerce yıldır çoğalmaya devam ediyor.

9 ay önce Sağlık
9 ay önce Spor

Ocak ayı transferlerinin gündeme gelmesiyle birlikte gelişmelerin ardı arkası kesilmiyor. Türk devleri Krasso için karşı karşıya geliyor!

9 ay önce Magazin

Yüzündeki estetiklerle gündeme gelen ünlü, estetik operasyonlarından dolayı pişman olduğunu belirtti.

9 ay önce Gündem

Kimlik bilgileri üzerinden mağduriyet yaşayan vatandaşlar için Ticaret Bakanlığı harekete geçti. Yeni uygulama ile birlikte vatandaşlar, kimlik numaraları üzerine kısıt ekleyebilecek.

9 ay önce Politika

Terör örgütü PKK/KCK'nın propagandasını yaptıkları tespit edilen 16 şüpheli için Ankara merkezli 10 ilde gözaltı kararı verildi.

9 ay önce Politika

CHP eski Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Türkiye’yi yasa boğan şehit haberleri üzerine sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda iktidarı hedef aldı. Kılıçdaroğlu, “Devletteki çürümenin bedelini yine vatan evlatları canlarıyla ödedi. Kahraman evlatlarımız için gerekli güvenlik tedbirlerini alın. Hiç kimse yalnızlığımdan cesaret almasın” dedi.

9 ay önce Dünya

İran, Irak’ın Erbil kentinde birçok noktaya füze ve insansız hava aracı (İHA) saldırıları düzenlendi.

9 ay önce Spor

Son performansı oldukça beğeni toplayan Semih Kılıçsoy için bu hafta teklif gelebilir. 4 maçta 5 gol 1 asist üreten yıldız oyuncu gönüllerde taht kuruyor.

9 ay önce Magazin

Şeyma Subaşı iddialara göre yeni aşka yelken açtı. Meedo'dan ayrılan Subaşı, bir ceo ile birlikte. İşte detaylar....