9 ay önce Gündem
9 ay önce Medya

Ulusal ve uluslararası alanda medya ve iletişim profesyonellerinin yetiştirilmesine katkı sağlayacak, yenilikçi ve öncü bir medya okulu olma hedefiyle hayata geçirilen TRT Akademi'nin tanıtım programı İstanbul'da gerçekleştirildi.

9 ay önce Yaşam

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, 13 Ocak hava durumu raporunu yayınladı. Rapora göre, Muş'un güneyi, Siirt'in doğusunun yükseklerinde kuvvetli kar, Bitlis ve Hakkari çevreleri ile Trabzon, Rize, Artvin, Giresun illerinin yüksekleri, Van'ın güneyi ve Şırnak'ın doğusunda yoğun kar yağışı bekleniyor.

9 ay önce Politika

2024 yılının ilk siyasi partisi Cengiz Erten başkanlığında kurulan Emekliler Partisi oldu.

9 ay önce Politika

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, sosyal medya hesabından yarın yapılması planlanan Anayasa mitinginin iptal edildiğini açıkladı.

9 ay önce Politika

Zafer Partisi İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayını yaptığı basın açıklamasıyla duyurdu.

9 ay önce Ekonomi

Uluslararası kredi derecelendirme kuruluşu Moody's, Türkiye'nin kredi notunu "B3" olarak teyit ederken, not görünümünü "durağan"dan "pozitif"e çevirdi.

9 ay önce Yaşam

Yenikapı-Hacıosman metrosunda bir kişi intihar teşebbüsünde bulundu. Metro İstanbul tarafından yapılan açıklamada, M2 Yenikapı-Hacıosman Metro Hattı'ndaki seferlerin Vezneciler-Hacıosman arasında yapıldığı duyuruldu.

9 ay önce Gündem

Esra Erol'un daha önce çektiği bir videosu yapay zeka yöntemiyle yeniden seslendirildi.

9 ay önce Dünya

Kolombiya'nın Choco eyaletinde meydana gelen toprak kayması nedeniyle 18 kişi hayatını kaybetti, 35 kişi de yaralandı.