(GİRESUN)- Şişli Belediyesi, Giresun Belediyesi'ne çöp konteyneri gönderdi. Belediye Başkanı Fuat Köse, "Şişli Belediyesi’nin bu anlamlı desteği, Giresun Belediyesi’nin temizlik hizmetleri açısından önemli bir adım olacaktır" dedi.

Şişli Belediyesi, Giresun Belediyesi’ne önemli bir destek sağladı. Bu kapsamda Şişli Belediyesi’nden gönderilen çöp konteynerleri Giresun Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü’ne ulaştı. Şişli Belediye Başkanı Resul Emrah Şahan, temiz bir çevrenin sağlıklı bir yaşamın temel taşlarından biri olduğuna değinerek, “Bu nedenle, belediyeler arası iş birliğini güçlendirmek bizim önceliklerimiz arasındadır. Giresun’a gönderdiğimiz çöp konteynerleri de bu şehrimizin çevre temizliği çalışmalarına katkı sağlayacaktır” ifadelerini kullandı.

Menteşe'de Avrupa Hareketlilik Haftası etkinliklerle kutlanmaya başladı Menteşe'de Avrupa Hareketlilik Haftası etkinliklerle kutlanmaya başladı

Giresun Belediye Başkanı Fuat Köse ise, “Şişli Belediyesi’nin bu anlamlı desteği, Giresun Belediyesi’nin temizlik hizmetleri açısından önemli bir adım olacaktır. İş birlikleri ve yardımlaşma, şehirlerimizin daha temiz ve yaşanabilir hale gelmesi için kritik öneme sahiptir. Bu anlamda Şişli Belediye Başkanımız Resul Emrah Şahan’a çok teşekkür ediyorum” diye konuştu. 

Kaynak: anka