AHMET ÜN

(ŞIRNAK)- Şırnak Valiliği, İl Jandarma Komutanlığı İstihbarat ve Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince terör örgütü PKK’ya yönelik operasyon düzenlendiği, 10 şüphelinin gözaltına alındığını bildirdi.

Şırnak Valiliği, İl Jandarma Komutanlığı İstihbarat ve Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince terör örgütü PKK’ya yönelik düzenlenen operasyonla ilgili açıklama yaptı. Açıklama şöyle:

KOBANİ DAVASI'NDA YARGILANAN SEBAHAT TUNCEL, AYLA AKAT ATA, AYŞE YAĞCI VE MERYEM ADIBELLİ TAHLİYE EDİLDİ KOBANİ DAVASI'NDA YARGILANAN SEBAHAT TUNCEL, AYLA AKAT ATA, AYŞE YAĞCI VE MERYEM ADIBELLİ TAHLİYE EDİLDİ

“Ekiplerimizce; ilimizde bölücü terör örgütünün şehirlerdeki silahlı yapılanması olan sözde öz Savunma ve YPS içerisinde faaliyet gösteren; bölücü terör örgütünün şehirlerdeki kent meclisi yapılanmasında görev alan şüphelilere yönelik gerçekleştirilen başarılı operasyon sonucunda 10 şüpheli şahıs yakalanmıştır. Güvenlik güçlerimizin üstün gayretleriyle milletimizin huzuru, birlik ve beraberliği için son terörist etkisiz hale getirilinceye kadar mücadelemize kararlılıkla devam edeceğiz.”

 

Kaynak: anka