Kuşadası Belediyesi ekiplerinden temizlik çalışması Kuşadası Belediyesi ekiplerinden temizlik çalışması

(İSTANBUL)- Silivri Belediye Başkanı Bora Balcıoğlu, sahile kurulan LED ekranda, vatandaşlarla birlikte A Milli Futbol Takımı'nın EURO 2024 Avrupa Şampiyonası’ndaki Portekiz maçını izledi. Başkan Balcıoğlu, bir sonraki maç için umutlu olduğunu söyledi.

Silivri Belediye Başkanı Bora Balcıoğlu, EURO 2024 Avrupa Şampiyonası’nda A Milli Futbol Takımı'nın Portekiz ile oynadığı maçı sahile kurulan LED ekranda ilçe sakinleriyle birlikte izledi. Maçı vatandaşlarla birlikte takip ederek heyecana ortak olan Başkan Balcıoğlu, milli takıma destek mesajı verdi.

Maçın ardından vatandaşlara seslenen Başkan Balcıoğlu, “Bugün arzuladığımız sonucu elde edemedik ancak milli takımımıza ve genç yeteneklerimize olan inancımız tam. Moral bozmak yok, hatalarımızdan ders alarak bir sonraki maçta Çekya karşısında galip geleceğimize ve son 16’ya kalacağımıza inanıyorum” dedi.

Balcıoğlu, LED ekran organizasyonlarının diğer maçlarda da devam edeceğini belirterek, “Bu tür organizasyonlar, halkımızın bir araya gelerek birlikte heyecanı yaşadığı, milli ruhun pekiştiği anlar. Silivri’de bu coşkuyu vatandaşlarımızla birlikte yaşamak bizim için çok değerli. Tüm Silivrililerle bir arada olmaktan ve bu heyecana ortak olmaktan büyük mutluluk duyuyorum” diye konuştu.

Kaynak: anka