Bülten

Silifke Belediyesi’nden sahilde zumba etkinliği 

Silifke Belediyesi, Taşucu sahilde zumba etkinliği düzenledi. Vatandaşlar etkinlik sayesinde hem stres attı hem de spor yaptı. 

(MERSİN) - Silifke Belediyesi, Taşucu sahilde zumba etkinliği düzenledi. Vatandaşlar etkinlik sayesinde hem stres attı hem de spor yaptı. 

Silifke Belediyesi tarafından Taşucu Denizkızı Kafe yanında düzenlenen etkinlikte, katılımcılar eğitmenler eşliğinde zumba yapma fırsatı buldu. Vatandaşlar, “dans ederek zayıflama” yöntemi olarak bilinen zumba etkinliğinde eğlenceli zaman geçirdi.

Sağlıklı bir yaşam için bilinçli spor yapılması gerektiğini her ortamda vurguladıklarını belirten Silifke Belediye Başkanı Mustafa Turgut, ”Silifke Belediyesi olarak, sağlıklı ve spor dolu bir hayatın önemini biliyor, genç yaşlı her kesimi spor yapmaya teşvik ediyoruz. Belediyemiz tarafından düzenlenen bu tür etkinlikler aynı zamanda insanları bir araya getirerek, farklı insanların iletişim kurmasına da olanak sağlıyor. Bu etkinliklerimiz artarak sürecek ve vatandaşlarımızı her alanda spor ile buluşturmaya devam edeceğiz” diye konuştu.