Seyhan Belediye Başkanı Akif Kemal Akay, Kahramanmaraş merkezli 6 Şubat depremlerinin yıl dönümünde Hatay’ın Defne ilçesindeki konteyner kentlerde yaşayan depremzedeleri ziyaret etti.

BAHADIR ERDEM: “NEFERİ OLARAK EN İYİ ÇALIŞABİLECEĞİM PARTİ, TABİİ Kİ ATATÜRK’ÜN PARTİSİ CHP” BAHADIR ERDEM: “NEFERİ OLARAK EN İYİ ÇALIŞABİLECEĞİM PARTİ, TABİİ Kİ ATATÜRK’ÜN PARTİSİ CHP”

Başkan Akay, 6 Şubat depremlerinin yıl dönümünde Defne’deki depremzelerle bir araya geldi. Akay ve Mavi Ekipler, depremzedelerin verdiği yaşam mücadelesine destek verdi. Depremzedelerin sorunlarını ve taleplerini de dinleyen Başkan Akay, depremlerin neden olduğu yıkımın yaralarının sarılması konusunda Seyhan Belediyesi’nin tüm olanaklarıyla dayanışmayı sürdüreceğini söyledi. 

Seyhan Belediyesi’nin kendi tesislerinde ürettiği peynir, temel temizlik ürünleri, hijyenik ped, sebze fideleri, torf, kompostlar ile kış mevsiminin zorlu koşullarıyla mücadele için battaniye, mat ve sünger yataklar konteyner kentlerde yaşayan yurttaşlara dağıtıldı.

Seyhan Belediyesi Hizmet Binası ve Pınar Camisi önünde de dün depremlerde yaşamını yitiren yurttaşlar anısına lokma dağıtıldı. 

Kaynak: anka