Bülten

Şehitkamil Belediye Başkanı Yılmaz, vatandaşın taleplerini yerinde dinliyor

Şehitkamil Belediye Başkanı Umut Yılmaz, halk buluşmaları kapsamında Özgürlük ve 8 Şubat Mahalleleri’nde vatandaşlarla bir araya gelerek, talepleri yerinde dinledi. 

(GAZİANTEP) - Şehitkamil Belediye Başkanı Umut Yılmaz, halk buluşmaları kapsamında Özgürlük ve 8 Şubat Mahalleleri’nde vatandaşlarla bir araya gelerek, talepleri yerinde dinledi.  

Başkan Umut Yılmaz’ın mahalle buluşmaları Özgürlük ve 8 Şubat Mahalleleri’nde devam etti. Vatandaşlardan gelen istek ve şikayetleri dinleyen Başkan Yılmaz, Şehitkamil’in her mahallesine eşit hizmet götürme prensibiyle hareket ettiklerini vurgulayarak, şunları söyledi:

“En büyük arzumuz hemşehrilerimizin mutlu ve huzurlu hissetmeleri. Bunun için gece-gündüz demeden çalışıyoruz. Vatandaşlarımızın dertlerini ve taleplerini dinlemek, onlara dokunmak bizim önceliğimiz. Her mahallenin ihtiyaçlarını yerinde görmek ve hızlı çözümler üretmek için mahalle buluşmalarımızı sürdürüyoruz. Vatandaşımızın yüzündeki gülümseme, bizim en büyük motivasyon kaynağımız. Gördüğümüz ilgi ve destek, motivasyonumuzu artırıyor. Her buluşma, bize vatandaşımızın beklentilerini daha iyi anlama fırsatı veriyor. Hedefimiz; sorunları en kısa sürede çözüme kavuşturmak ve her bir hemşehrimizin memnuniyetini sağlamak. Bu doğrultuda gece gündüz demeden çalışmaya devam edeceğiz. Şehitkamil’i birlikte güzelleştireceğiz. Biz, birlikte Şehitkamil’iz ve birlikte güçlüyüz.”