SACHA BOEY İÇİN 30+5 MİLYON EURO İSTENİYOR

 Galatasaray 23 yaşındaki Fransız sağ beki Sacha Boey için Bayern Munih'le görüşme halinde. Alman ekibinin 15+5 milyon Euro bonus teklifi ilk aşamada kabul edilmedi. Önce teklifini 20'ye çıkartan Bayern ardından 25+5 milyon Euro'luk resmi teklifini kulübe iletti. Galatasaray'ın beklentisi 30+5 milyon Euro!

RENNES'DEN 1.2 MİLYON'A GELMİŞTİ!

 Sacha Boey 2 sezon önce Rennes takımından 1.2 milyon Euro karşılığında transfer edilmişti. Boey'un sözleşmesinde bir sonraki satıştan %15'lik pay 'Rennes alır' açıklaması bulunuyor. Sacha Boey 30 milyon Euro'ya transfer yaparsa Rennes'in kasasına da 4.5 milyon Euro gibi bir rakam girecek.

O İSİM SOARES!

cedric-soares-

Yalçın Küçüközkan: Play-off’ta yer almayı çok istiyorduk Yalçın Küçüközkan: Play-off’ta yer almayı çok istiyorduk

 Galatasaray, sağ bek transferi için Beşiktaş’ın da gündeminde olan Arsenal’den Cedric Soares için harekete geçti. 32 yaşındaki Portekizli oyuncunun, İngiliz ekibiyle sözleşmesi sezon sonunda bitecek.

cedric

 Güncel piyasa değeri 2 milyon Euro olan Portekizli sağ bek, bu sezon Arsenal formasıyla 135 dakika süre aldı. Galatasaray'ın Soares dışında bazı sürpriz oyuncularla da görüşme halinde olduğu gelen iddialar arasında.