(DÜZCE)- Sarsılmaz, Uzaktan Komutalı Silah Kuleleri (UKSK) ile Polonya’da yapılacak 32. Uluslararası Savunma Fuarı’na (MSPO) katılacak. Sarsılmaz silahlarıyla donatılan UKSK’ların, her kalibrede mühimmat kullanma yeteneği ile tedarikçilerin dikkatini üzerine çekmesi hedefleniyor.

Dünyanın seçkin savunma sanayi fuarlarından biri olarak kabul edilen Uluslararası Savunma Fuarı (MSPO), 3-6 Eylül'de Polonya’nın Kielce kentinde 32'nci kez kapılarını açacak. Kara, deniz ve hava savunma sektörlerindeki en son teknolojileri yansıtan fuara, dünyanın farklı ülkelerinden savunma sanayii firmaları ve üst düzey resmi delegasyonların katılması bekleniyor. Sarsılmaz, Polonya’daki fuarda da “yerli ve milli” imkanlarla üretilen silah ve sistemleriyle yerini alacak. Sarsılmaz, fuarda Uzaktan Komutalı Silah Kulelerini (UKSK) de üzerine entegre edilmiş silahlarla görücüye çıkartacak.

Batıçim Batı Anadolu’ya 2,6 milyon dolar tutarında yeşil kredi Batıçim Batı Anadolu’ya 2,6 milyon dolar tutarında yeşil kredi

Sarsılmaz’ın, “savunma sanayi odaklı teknoloji şirketi” olma stratejisinin bir ürünü olan Uzaktan Komutalı Silah Sistemleri (UKSS) Sarsılmaz bünyesinde üretilen SAR 127 MT, SAR 762 MT, SAR 556 MT, 20, 25 ve 30 mm silahlarla entegre edilmiş bir şekilde tedarikçilere sunuluyor. UKSS, savunma sanayinde tüm dünyada geçerli kalibrelerdeki silahlara uyumlu özellikler taşımasıyla da muadillerinden ayrılarak, daha geniş bir yelpazeye hizmet verme imkanını sunuyor. Sarsılmaz’ın Uzaktan Komutalı Silah Kulesi lazer mesafe ölçer, gündüz kamerası, termal kamera, kalan mühimmat sayacı, son mühimmat uyarısı, balistik koruma ve acil durumlarda manuel kullanım gibi özellikler içeriyor. Silah Kuleleri ayrıca otomatik hedef tanımlama, otomatik hedef takibi, dokunmatik ekranlar, yüksek hassasiyet, farklı silahlarla uyumluluk, yüksek stabilizasyon ve hafiflik gibi avantajlar da sağlıyor. 

Sarsılmaz, UKSS’lerin yanı sıra, 150 yıla yaklaşan tecrübesini son teknolojilerle birleştirerek ürettiği bir orduyu donatacak nitelikteki 300’den fazla yeni nesil silahı da Polonya’daki Fuar’da silahlı kuvvetlerinden karar vericilere tanıtma fırsatı bulacak. Uluslararası Savunma Fuarı (MSPO) 2023 yılında 35 ülkeden 711 firma ve kuruma ev sahipliği yaptı, 43 ülkeden delegasyon ağırladı. Bu sene 32’ ncisi düzenlenecek fuara daha yüksek bir katılım bekleniyor.

ADVERTORIAL YAYIN

Kaynak: anka