"Bu samimiyetsizliğe rağmen, verdiğimiz sözün arkasındayız" dedi.

Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, Fenerbahçe Asbaşkanı Acun Ilıcalı'nın bir televizyon kanalında yaptığı açıklamalara sessiz kalmadı.

Geçtiğimiz gün, Beşiktaş, Fenerbahçe, Galatasaray ve Trabzonspor başkanları, Türkiye Futbol Federasyonu'nu ziyaret ederek TFF Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu ile görüştü. Bu görüşmeye dikkat çeken Dursun Özbek, Acun Ilıcalı'nın yaptığı açıklamaların, kardeşlik iklimi oluşturmak için aldıkları karara ters düştüğünü söyledi.

Aldıkları kararın arkasında durmaya devam edeceklerini belirten Özbek, "Bu samimiyetsizliğe rağmen biz, verdiğimiz sözün arkasında durmaya devam ediyoruz." ifadelerini kullandı.

Dursun Özbek'in açıklaması, şu şekilde:

Dün, Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Sayın İbrahim Hacıosmanoğlu'nun davetiyle Beşiktaş, Fenerbahçe ve Trabzonspor kulüplerinin başkanlarıyla bir araya geldik. Bu görüşmede tüm başkanlar olarak bir kardeşlik iklimi oluşturmak adına bundan sonra yapacağımız açıklamalarda daha dikkatli olacağımıza dair bir karar aldık. 

Türkiye Basketbol Federasyonu'nun Yeni Başkanı Belli Oldu! Türkiye Basketbol Federasyonu'nun Yeni Başkanı Belli Oldu!

Kararımızdan daha 24 saat geçmeden bu toplantıda bulunan kulüplerden birinin yöneticisi bir televizyon programında yine aynı algılarla kulübümüzü hedef göstermeye çalışan açıklamalar yaptı. Bu samimiyetsizliğe rağmen biz, verdiğimiz sözün arkasında durmaya devam ediyoruz.

Ülkemizin birlik ve beraberliğe en ihtiyaç duyduğu zamanlarda kardeşi kardeşe düşman etmeye, toplumu germeye, kaos yaratmaya çalışan, buradan kendine çıkar sağlamayı uman bu zihniyetin bundan önce de karşısında olduk, yine karşısında olacağız.

Dursun Aydın Özbek
Galatasaray Spor Kulübü Başkanı

Başkanımız Dursun Aydın Özbek'ten açıklama

Dün, Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Sayın İbrahim Hacıosmanoğlu'nun davetiyle Beşiktaş, Fenerbahçe ve Trabzonspor kulüplerinin başkanlarıyla bir araya geldik. Bu görüşmede tüm başkanlar olarak bir kardeşlik iklimi oluşturmak adına… pic.twitter.com/5Zk8qASv7j

— Galatasaray SK (@GalatasaraySK) October 8, 2024

Editör: Şevval Örs