(ANKARA) - Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, Sakarya'nın Hendek ilçesindeki Oba makarna fabrikasındaki patlamaya ilişkin yaptığı açıklamada, "Patlama sonrası çıkan yangının söndürülmesi ve yaralıların tedavisi için gerekli çalışmalar sürdürülmektedir. Patlamanın nedeni ve sorumluların tespiti için Hendek Cumhuriyet Başsavcılığı'nca adli soruşturma başlatılmıştır" dedi.

Manisa'da orman yangınlarına ilk müdahale için istasyonlar kurulacak Manisa'da orman yangınlarına ilk müdahale için istasyonlar kurulacak

Sakarya'nın Hendek ilçesinde bulunan Oba makarna fabrikasında bugün öğlen saatlerinde bir patlama meydana geldi. Patlamada ilk belirlemelere göre 2'si ağır, 21 kişi yaralandı. Adalet Bakanı Tunç, patlamaya ilişkin soruşturma başlatıldığını belirtti. Tunç, resmi sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda şunları kaydetti:

"Sakarya'nın Hendek ilçesindeki bir fabrikada meydana gelen patlamada yaralanan vatandaşlarımıza acil şifalar diliyor, can kaybı yaşanmamasını temenni ediyorum. Patlama sonrası çıkan yangının söndürülmesi ve yaralıların tedavisi için gerekli çalışmalar sürdürülmektedir. Patlamanın nedeni ve sorumluların tespiti için Hendek Cumhuriyet Başsavcılığınca adli soruşturma başlatılmıştır."

Kaynak: anka