Sezon başında basketbol takımının başına Ergin Ataman'ı getiren Yunanistan Ligi takımlarından Panathinaikos, futbol takımını da Fatih Terim'e emanet etti. 

Panathinaikos'ta teknik direktör Ivan Jovanovic ile yolların ayrılmasının ardından göreve getirilen isim belli oldu. Yunan ekibi resmi internet sitesinden yaptığı açıklamada teknik direktör Fatih Terim ile anlaşma sağladığını duyurdu. Yapılan açıklamada sözleşme süresiyle ilgili bir bilgi verilmezken, tecrübeli teknik adamın kariyerinden ve kazandığı başarılardan bahsedildi.

Kulübün internet sitesinde "Hoş geldin İmparator Fatih Terim" başlığıyla yer alan açıklamada, "En iyi Türk teknik direktör takımın başına hemen geçiyor" bilgisi verildi.  Terim'in kariyerine ilişkin detayların paylaşıldığı açıklamada, "Fatih Terim'e Panathinaikos ailesine hoş geldin diyoruz" ifadesi kullanıldı.

Potanın Tarzanları Karşıyaka'ya mağlup oldu Potanın Tarzanları Karşıyaka'ya mağlup oldu

FATİH TERİM'DEN YUNANCA PAYLAŞIM
Fatih Terim, Panathinaikos'un sosyal medyada yaptığı paylaşıma Yunanca "Merhaba Panathinaikos" yazarak yanıt verdi. 

70 yaşındaki deneyimli teknik adamın yarın Yunanistan'ın başkenti Atina'ya gitmesi bekleniyor. 

Fatih Terim son olarak Aralık 2017-Ocak 2022 yılları arasında Galatasaray'ı çalıştırmıştı.

ERGİN ATAMAN İLE BULUŞACAK
Panathinaikos'un basketbol takımının başında bulunan Ergin Ataman, Fatih Terim ile Atina'da buluşacak. Türk sporunun ve Galatasaray camiasının önde gelen iki ismi, Panathinaikos'un basketbol ve futbol takımlarının başarısı için birlikte çaba gösterecek.

OCAK AYINDA ÜÇ DERBİ
Yunanistan Süper Ligi'nde geçen yıl normal sezonu lider bitiren Panathinaikos, play-off'ta şampiyonluğu AEK'e kaptırdı. Atina temsilcisi, bu sezon ise 15 haftası geride kalan ligde 34 puan toplayarak lider PAOK'un ardından 2. sırada bulunuyor. Fatih Terim, Panathinaikos'un başında Ocak ayında 3 kez Olympiakos derbisine çıkacak.

Editör: Balcan Hande